Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Па имаш...
Кај Желино се исклучуаш накај Шемшоо. Можеш преку Жилчекај Лешок или кај пршовче преку Јегуновце.

Или преку Радуша
денес бев натаму во Беловиште и Вратница,за натаму свртев преку селата десно после наплатна,ама за наваму ај преку Тетово и заглавив цел саат +. Имаше полиција после Вратница и ја прашувам за Скопје преку Радуша да одам вели не може. А одев до граница Јажинце ама не знаев кај да свртам и ај пак назад за Тетово.
Кажи како и дали може преку Радуша до Јажинце.
Ама друг пат тргам од овде па право Радуша и натаму отом потом.

денес бев натаму во Беловиште и Вратница,за натаму свртев преку селата десно после наплатна,ама за наваму ај преку Тетово и заглавив цел саат +. Имаше полиција после Вратница и ја прашувам за Скопје преку Радуша да одам вели не може. А одев до граница Јажинце ама не знаев кај да свртам и ај пак назад за Тетово.
Кажи како и дали може преку Радуша до Јажинце.
Ама друг пат тргам од овде па право Радуша и натаму отом потом.

кај јагуновце ти се иде преку радуша, нез што си барал у јажинце

значи требаше од Беловиште да се оди прво и преку Јагуновце а јас фатив до Јажинце и назад во Тетово.Ептен лошо што нема соодветни знаци на раскрсниците ???

значи требаше од Беловиште да се оди прво и преку Јагуновце а јас фатив до Јажинце и назад во Тетово.Ептен лошо што нема соодветни знаци на раскрсниците ???

отвори гугл мапс и ќе видиш кај се иде

kaj kesok, namesto nakaj tetovo, vrtis levo, i ce iskocis na prva patarina nakaj skopje zilce i semsovo ti se po toj pat

Moжеш од кај Нераште за преку Радуша па за до Скопје или од кај Јегуновце

ај сега тетовчани прашање па брзо чекам одговор.
Разберете прашајте па пишете каде се слави Св.Димитрија на 8 ноември. Видов тука дека има нешто во Теарце и Милетино.Ама?
Каде има повеќе народ-гужва или каде е селска слава.Фала.

ај сега тетовчани прашање па брзо чекам одговор.
Разберете прашајте па пишете каде се слави Св.Димитрија на 8 ноември. Видов тука дека има нешто во Теарце и Милетино.Ама?
Каде има повеќе народ-гужва или каде е селска слава.Фала.
Во Теарце ќе имаш сигурно повеќе гужва според мене

У културен требаше да има проекција на филмот Ругање со Христос на Јани Бојаџи но денес му јавиле од центарот за култура дека го повлекуваат договорот за да се емитува.
Capture.PNG

Ај некој нека прати линк од теретанана што е над стоковнана куќа? Или некое инфо да пише колку е месечна членарина и сл..?

Ај некој нека прати линк од теретанана што е над стоковнана куќа? Или некое инфо да пише колку е месечна членарина и сл..?
1800 ко шо знам, ама има некад и попусти и сл срања. Абе иди си во Гладиатор како човек за 1200 све си имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom