Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играв фудбал прошлиов четврток. Мало загревање и не осеќаш ништо после... од ладното :tv: :pos:

definitivno najdobroto mesto da se zurkas vo tetovo.... bev pred 2 dena ZAKON BEESE MNOGU NAROD MNOGU PICKI :P

--- надополнето ---

Хехе, свиревмо суботава у Кастро . :D

Инаку у ОДА идев на свирке ама изглеа више нема да има свирке само кафе шема ако не е и целосно затворено тоа (:
dojdi u sabota i ke vidis dali e e zatvnorena ili ne !

Дали знае некој што стана со Мики од Сарачино ли беше тој дечкото ментално заостанат низ чаршија што идеше градска легенда е, нели го обвинија за “силување“ иако он тоа го нема направено го осудија што сторија со легендата?

Дали знае некој што стана со Мики од Сарачино ли беше тој дечкото ментално заостанат низ чаршија што идеше градска легенда е, нели го обвинија за “силување“ иако он тоа го нема направено го осудија што сторија со легендата?
Пишав пред малце за ова ама изгледа избришано ми е мислењето...Нема врска пак ќе пишам :smir:
Значи кога го обвинија го немаше едно време ама после кога го најдоа се збореше дека имал на мобилниот СМС од оваа што го обвинуваше, и мислам дека ништо не му направија...одамна го немам видено, мислам дека вработен беше негде кога го видов последен пат.

Пишав пред малце за ова ама изгледа избришано ми е мислењето...Нема врска пак ќе пишам :smir:
Значи кога го обвинија го немаше едно време ама после кога го најдоа се збореше дека имал на мобилниот СМС од оваа што го обвинуваше, и мислам дека ништо не му направија...одамна го немам видено, мислам дека вработен беше негде кога го видов последен пат.

Ја го видов пред 2-3 дна пред Имиџ седеше, проаѓав од туе и он беше со билтени у рука, класика ! :)

Иначе ајде акцијава за фудбал да ја покренемо јопет, има некој за ??

Ја го видов пред 2-3 дна пред Имиџ седеше, проаѓав од туе и он беше со билтени у рука, класика ! :)

Секогаш подготвен :) ,верувам и Beck's(Tetova)!

Леле кој пишал за фудбал :pos: времево затоа никако да се опрае :pos: :pos: :pos:

Секогаш подготвен :) ,верувам и Beck's(Tetova)!

Aјде ја више имам сигурни 4 , Ја, Миланез, Дангероуз, и на шушу незнам како му беше никот на кајгана овде. Уште двајца ќе најдем сигурно.

Тони ти собери екипа до среда четврток и да се јавимо за термин у Недеља, ваљда свите се слободни !

Aјде ја више имам сигурни 4 , Ја, Миланез, Дангероуз, и на шушу незнам како му беше никот на кајгана овде. Уште двајца ќе најдем сигурно.

Тони ти собери екипа до среда четврток и да се јавимо за термин у Недеља, ваљда свите се слободни !

Golemo ZA i od mene :) znaci ovaj pat,da se soberimo

--- надополнето ---

ovaj put i Bobi javno go povikuvam da ni se prikluci.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom