Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Македонциве сигурно не билe :icon_lol:

Кафичот?Еднаш имам седнато,еден пријател келнер е таму.

Абе гледаш дека сепак имало :)

Иначе неодамна се отвори и клубот...

--- надополнето ---

А во ОДА идете тетовци?Многу искулирана ’’дупка’’. :)

Аа да да...тоа за релаксација е супер...понекогаш се мислам да си спијам :pos:

--- надополнето ---

А тебе некој те праша нешто што се јавуеш?

Не му замерувај...значи никот таков му е.Сака да патува па доаѓа да не посети ќе пушти некој збор и така...

Шорти бе кога ќе пеете некаде? :)

Абе гледаш дека сепак имало :)

Иначе неодамна се отвори и клубот...

--- надополнето ---

Аа да да...тоа за релаксација е супер...понекогаш се мислам да си спијам :pos:

--- надополнето ---

Не му замерувај...значи никот таков му е.Сака да патува па доаѓа да не посети ќе пушти некој збор и така...

Шорти бе кога ќе пеете некаде? :)

Хехе, свиревмо суботава у Кастро . :D

Инаку у ОДА идев на свирке ама изглеа више нема да има свирке само кафе шема ако не е и целосно затворено тоа (:

Хехе, свиревмо суботава у Кастро . :D

Инаку у ОДА идев на свирке ама изглеа више нема да има свирке само кафе шема ако не е и целосно затворено тоа (:

Еее како бее??

Зошто? Се мења сопственикот или..?

Еее како бее??

Е не знам. Ние со бендот требаше да свириме у Ода негде средина на декември ама нешто имаше проблеми и тогаш немало ниедна свирка. (: А за кафе шема не знам зошто никад не сум бил :)

Еее како бее??

Бев пред два дена у ОДА денски и си работи нормално.Се надевам ќе продолжи така,нема слично место како Ода у градов.

ostajte be toa kaficite da vi ebam pederite,daj da organizirame nekoja fudbalska presmetka :)

Ајде бе подготвген сум јас...таман до петок ми завршуваат испитите и викендов може да играме.

Ама не верувам дека ќе игра некој во ова ладно време!

pa ne sisat sve nekoi paraziti,cel den po kafulinja,da ne se obrnuvalo vnimanie na sportskite aktiviteti picka mu mater .A i 100 pati sum im vetil deka nema vise skrsenje kicmi :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom