Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Просечна цена другар праша погоре дечкото :) Иначе колку е цел ракав по тебе просечна цена?

Па има многу фактори за да се тропне просечна цена - јас на пр. цените од ракав не ги вадам и затоа просек некој нема. Инаку луѓе тетовираат ракав и за 2000 денари а и за 10000 евра. Многу фактори :)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Здраво на сите, ме интересира мислење и ваш совет. Ве молам кажете ми каде може овде во Македонија да се отстрани тетоважа, дали имате отстранувано и дали комплетно се повлекува тетоважата? Дали е безболно и сл. Ке ве молам совет, посебно доколку некој има искуство околу ова

Дали за едноставна тетоважа од само 3 збора е битно колку е добар артистот? Или секој барем просечен би можел да ја изведе од пример?

Дали за едноставна тетоважа од само 3 збора е битно колку е добар артистот? Или секој барем просечен би можел да ја изведе од пример?

За толку би требало да знае и некој почентик. нема тука некоја техника.

Site mi vikaat bilo seljacko lav da tetoviram na ramo so mislite ?

Зависи од изработката.
Лав може да е сељачка тетоважа а може и да е стварно кул, зависи како ќе го замислиш и како ќе ти го направат.

Диз дејз чип изработки на крстови и трајбал тетоважи се сељачка работа спред мене.
.....

Бајдвеј кога сме кај лавот...
Рецимо со ова на пример нема да згрешиш
-
1653179937531.png

И на градите обавезно крст во чија позадина ке се наоѓа картата на Античка Македонија!
Долу на нога можеш Богородица пример.
Само идеи давам, не ги слушај шо зборат.

И на градите обавезно крст во чија позадина ке се наоѓа картата на Античка Македонија!
Долу на нога можеш Богородица пример.
Само идеи давам, не ги слушај шо зборат.
A da napisam СЛОБОДА ИЛИ СМРТ?

A da napisam СЛОБОДА ИЛИ СМРТ?
Пред некој ден видов една баба со оваа тетоважа на трапезот.
1653215307723.png
Со лавот ќе дојде добро во комбинација, и не заборавај да пуштиш брада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom