- Член од
- 6 октомври 2008
- Мислења
- 1.884
- Поени од реакции
- 2.088
Просечна цена другар праша погоре дечкото Иначе колку е цел ракав по тебе просечна цена?Ефтино ова
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Просечна цена другар праша погоре дечкото Иначе колку е цел ракав по тебе просечна цена?Ефтино ова
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
takae brt za tisucu eura ke kupam pola sleper chunga lunga i cel jas sose pola suto orizari i bair ke se se istetovirameфрлање пари у вода, да исчурам 1000+ еура за сликички
Па има многу фактори за да се тропне просечна цена - јас на пр. цените од ракав не ги вадам и затоа просек некој нема. Инаку луѓе тетовираат ракав и за 2000 денари а и за 10000 евра. Многу факториПросечна цена другар праша погоре дечкото Иначе колку е цел ракав по тебе просечна цена?
За толку би требало да знае и некој почентик. нема тука некоја техника.Дали за едноставна тетоважа од само 3 збора е битно колку е добар артистот? Или секој барем просечен би можел да ја изведе од пример?
Прај нешо свое по ќеф,не глеј другите шо ставаат. Гледај нешо лично да ти е .Site mi vikaat bilo seljacko lav da tetoviram na ramo so mislite ?
Мислиме.Site mi vikaat bilo seljacko lav da tetoviram na ramo so mislite ?
Зависи од изработката.Site mi vikaat bilo seljacko lav da tetoviram na ramo so mislite ?
И на градите обавезно крст во чија позадина ке се наоѓа картата на Античка Македонија!Site mi vikaat bilo seljacko lav da tetoviram na ramo so mislite ?
A da napisam СЛОБОДА ИЛИ СМРТ?И на градите обавезно крст во чија позадина ке се наоѓа картата на Античка Македонија!
Долу на нога можеш Богородица пример.
Само идеи давам, не ги слушај шо зборат.