Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анфем, какво ти е мачето?Така мене една ме извести дека одамна сакала маче, па го видела моето и ќе правела такво.
за да биде како што треба, ќе мора да биде гоооолема. цел грб на пример. во спротивно нема да се познаваат буквите, сепак е многу набиено, нели?Прегледај го приврзокот 70345
Мојте да најте ваква слична тетоважа да видам како изгледат на кожа доколку има?
за да биде како што треба, ќе мора да биде гоооолема. цел грб на пример. во спротивно нема да се познаваат буквите, сепак е многу набиено, нели?
Анфем, какво ти е мачето?
Препишуваш! Седи кец!!!Го има на некоја страна поназад на темава. Следната тетоважа ќе ми биде еден огромен змеј. На цел грб! Да ме потсеќа на тебе...![]()
Препишуваш! Седи кец!!!
Стави го змејот на брегчето, да те штити од инфекции, габи и останати штетници.
Небитно, ги закупувам сите термини до Август 2033.Не би. Ќе ми ги брка муштериите.![]()
leandra, за да не се тепате со другарка ти Бисера, еве ти други предлози...
Ако не, чекај ме уште некој месец, па ќе се тетовираме заедно ако си доле.![]()
Бисера многу убав муабет ми кажа, сега не ми се допаѓаат ни цветови ни пеперутки на нога. Решив цела нога да ја правам од колено надоле (не цела буквално), до прстите доле и сега сум во потрага по мојата тетоважа што ќе ме остави без здив и ќе ми значи.
Ми се допаѓаат ангелите како изгледаат, некако ја замислувам со кренати дланки и ангел на дланките. Али неможам да најдам таква убава.
Прегледај го приврзокот 70345
Мојте да најте ваква слична тетоважа да видам како изгледат на кожа доколку има?