Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
478036_634023229959629_1959492427_o.jpg

Мојте да најте ваква слична тетоважа да видам како изгледат на кожа доколку има?

Прегледај го приврзокот 70345

Мојте да најте ваква слична тетоважа да видам како изгледат на кожа доколку има?
за да биде како што треба, ќе мора да биде гоооолема. цел грб на пример. во спротивно нема да се познаваат буквите, сепак е многу набиено, нели?

за да биде како што треба, ќе мора да биде гоооолема. цел грб на пример. во спротивно нема да се познаваат буквите, сепак е многу набиено, нели?

Па на сликава да, но немора да биде толку голем текст со мали букви.. Мојт да имат малце текст со поголеми букви. Нешко како долниот дел од крстот.

Го има на некоја страна поназад на темава. Следната тетоважа ќе ми биде еден огромен змеј. На цел грб! Да ме потсеќа на тебе... :love:
Препишуваш! Седи кец!!!

Стави го змејот на брегчето, да те штити од инфекции, габи и останати штетници.

Препишуваш! Седи кец!!!

Стави го змејот на брегчето, да те штити од инфекции, габи и останати штетници.

Не би. Ќе ми ги брка муштериите. :pipi:

leandra, за да не се тепате со другарка ти Бисера, еве ти други предлози...

purple-and-blue-butterfly-tattoo-designs-for-ankle.jpg

sisters_TaT_Butterfly_Flower_by_2Face_Tattoo.jpg

lily-foot-tattoo.jpg

floral+ankle+tattoos+(3).jpg

Ако не, чекај ме уште некој месец, па ќе се тетовираме заедно ако си доле. ;)

leandra, за да не се тепате со другарка ти Бисера, еве ти други предлози...
Ако не, чекај ме уште некој месец, па ќе се тетовираме заедно ако си доле. ;)

Бисера многу убав муабет ми кажа, сега не ми се допаѓаат ни цветови ни пеперутки на нога. Решив цела нога да ја правам од колено надоле (не цела буквално), до прстите доле и сега сум во потрага по мојата тетоважа што ќе ме остави без здив и ќе ми значи.

Ми се допаѓаат ангелите како изгледаат, некако ја замислувам со кренати дланки и ангел на дланките. Али неможам да најдам таква убава.

Бисера многу убав муабет ми кажа, сега не ми се допаѓаат ни цветови ни пеперутки на нога. Решив цела нога да ја правам од колено надоле (не цела буквално), до прстите доле и сега сум во потрага по мојата тетоважа што ќе ме остави без здив и ќе ми значи.

Ми се допаѓаат ангелите како изгледаат, некако ја замислувам со кренати дланки и ангел на дланките. Али неможам да најдам таква убава.

Ако најдам нешто, ќе ти покажувам. Најдобро е да видиш неколку тетоважи, да си створиш некоја слика во глава и да бараш некој да ти црта, твоја, оригинална тетоважа.

ram.jpg
Прегледај го приврзокот 70345

Секогаш може да си играш со фотошоп - кај нас во студио обично прво им покажуваме на муштериите како одприлика би изгледала сликата на кожата за да има претстава за големина и деталност на самата тетоважа.
На пр.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom