A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас истава ја сакав, но ми рекоа требало да има некакво значење за мене. Цвет нема никакво значење за менеГотово, се заљубив!!!
Ем нежно, ем секси.
Пурпурна, аристократска.
Паднав во искушение, а тоа е мошне мошне опасно, значи сум на чекор до остварување.
Ај нека стои, да слегне малку, мада фиксацијата е интензивна.
![]()
Јас истава ја сакав, но ми рекоа требало да има некакво значење за мене. Цвет нема никакво значење за мене![]()
Тука не темава батковцивеКој те излажал дека треба тетоважа значење да има ?
Глупости.Тетоважа можеш и од исклучително естетски причини да си ставиш без да има некакво значење.И пола од тетоважите се без значење,какво значење има еден трајбл или лав или кловн или Бети Буп?Што означуваат тие?
Слободно да си стаиш таков цвет на стопалцето,баш е убав и нежен и женствен.И да си го поливаш редовно да не ти венее.
Шо сеа Перл ќе го стави на нога и двете ќе го шетаме. Ич несакам да делам работи![]()
Ако имаш другарка, колешка, било кој што го знаеш што знае убаво да црта, можеш да му објасниш отприлика што сакаш и ќе ти нацрта тетоважаШо сеа Перл ќе го стави на нога и двете ќе го шетаме. Ич несакам да делам работи![]()
Јас истава ја сакав, но ми рекоа требало да има некакво значење за мене. Цвет нема никакво значење за мене![]()
па не би тебало под 200 кај емилија, али сепак, пазар е тоадечки едно прашање колку би ме чинела оваа тетоважа???Прегледај го приврзокот 70294
мнооооогу мие убава![]()