Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ма муабетот сликовница е циркус :) ја може несакам да гледам облечени сликовници па не дека сите голи ке се шетаат утре :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

А кој зборува тука за сликовница ?!
Една - две тетоважи ( на грб и на рака, нога, гради) не те прават сликовница.
Сум слушнал на телевизија луѓе дека една две и тоа после преоѓа во повеќе со исклучоци на некој луѓе.

Ете ќе го спомнам оној Мартин Мила Србиноски македонски пеач една страна раката од горе па надоле ишарана му.

Screenshot_325-650x429.jpg

Screenshot_229-650x348.jpg

Исто и Перо Антиќ двете раце о
7c602094b52e548f5fd8f6a1ec625a93.jpg

Секој со свој вкус али мене ми е претерано ова.

Тетоважата е лична работа така да кој решил да е облечен со тетоважи а не облека негово право. И мене краваташи не ми се допаѓаат па не дека се замарам што постојат [emoji4]

Последно уредено:
Тетоважата е лична работа така да кој решил да е облечен со тетоважи а не облека негово право. И мене краваташи не ми се допаѓаат па не дека се замарам што постојат [emoji4]

Се согласувам ама па форумот е наменет и да си искажеш свое мислење на вакви теми дали ти се допаѓа или не и зошто. И не само на форумов туку и во животот со друштвото, со твоите родители, со партнерот треба да се искажеш свое мислење.

Не, јас на мене лично имам бели крилја тетоважа изработена од Луба Голдина и уште се бели. Тетоважата е изработена 2006 год.

Да не продаваш боја за тетовирање ?

Да не продаваш боја за тетовирање ?

Не, боја не продавам но може да ти помогнам да набавиш бидејки сум постојано по конвенции и таму продаваат.
Инаку нешто поново да пуштам :)
4d3062f8d8586f6f383c54ab249815b3.jpg

Кај се наоѓа Nameless? Оти на фејс го дава кај што беше скејтшопов DropIn? Никад не сум заприметил тука тату студио...

Не, боја не продавам но може да ти помогнам да набавиш бидејки сум постојано по конвенции и таму продаваат.
Инаку нешто поново да пуштам :)
4d3062f8d8586f6f383c54ab249815b3.jpg

Ми треба едно шишенце црна и едно црвена, за домашна употреба. :D

Несакам од Алиекспрес да земам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom