- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 6
Таљатели!Сте пробале ли?Аматричијано сос,иликарбонара?Можеби алио-олио или со вргањ/Верувајте знам што зборувам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тортелини со сос фунги(печурки) од леонардо....... ммммм вчера јадев..
иначе во секое време ми се јадат тестенини... тие јадења ми се слабост..
tocnoto ime e amatricanaТаљатели!Сте пробале ли?Аматричијано сос,иликарбонара?Можеби алио-олио или со вргањ/Верувајте знам што зборувам!
jas ke ti kazam probaj zejtinot da go stavas ziv ne zaprzen povkusni se ili maslo(buro) i malce rendan parmigano.super se.Пробај вака,Свари ги па запржи ги со маслинов зејтин,па после тргни ги од оган и изрендај сирење,може и малку буковец ако си по умерено луто.За тие што се по баш луто.Маслинов зејтин на оган и стави внатре 2-3 феферони исецкани па потоа другото се исто како предходното.Ќе се изненадиш.:devil2:
vo maslinoviot zejtin stavi i dve parcinja luk ostavi go da pokafene potoa lukot se trgnuva na strana i zejtinot se pomesuva so spagetite stavi malce rendan parmigano.i ti posakuvam dobar apetit.Пробај вака,Свари ги па запржи ги со маслинов зејтин,па после тргни ги од оган и изрендај сирење,може и малку буковец ако си по умерено луто.За тие што се по баш луто.Маслинов зејтин на оган и стави внатре 2-3 феферони исецкани па потоа другото се исто како предходното.Ќе се изненадиш.:devil2: