S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што, светска работа се овие тесни фустани . Јас вака како студент од филолошки каде што над 80% се жени секојдневно сум опкружен со девојки во тесни фустани. Милина, највеќе заради тоа си го обожавам факсот.![]()
Уствари на темава гледаш дека само мажи коментираат, жената ги нема нигде. Плус од машко отворена темава, коментаторите главно мажи. Мене ме чуди зошто жените ги нема . Опкружен со жени во тесни фустани неможе да бидеш геј, туку само швалер.Тема за тесни фустани и Никоwче прв истрчал да коментира. Пред да отворам и да прочитам што пишал, се смеев затоа што ми делуваше ултра геј.![]()
Уствари на темава гледаш дека само мажи коментираат, жената ги нема нигде. Плус од машко отворена темава, коментаторите главно мажи. Мене ме чуди зошто жените ги нема . Опкружен со жени во тесни фустани неможе да бидеш геј, туку само швалер.![]()
Само ти немој да облекуваш вакви фустани, имај милост кон околината.Епа тоа... Мислев дека ќе зборуваме за мода и се истрчав да плукам, се заебав!![]()
Каква мода, ваквите фустани немат врска со мода, провокација која ке те прати право во Бардовци, ете тоа претсавуват ваквите фустани.Епа тоа... Мислев дека ќе зборуваме за мода и се истрчав да плукам, се заебав!![]()