Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што би рекол Syn, би им влегол ко циган у фонтаната пред Чичко Стоилко.
![]()
Извини ама грешиш, не може секоја да изгледа секси во тесен фустан тоа е факт, ама има девојки што стварно те извадат од памет облечени така, прво треба нозете да ти бидат секси, убави, елегантни,малку мускулни,стапалата треба да ти се слатки, второ задникот треба да ти биде сладок, исто начинот како се движиш игра улога, за лице да не збориме треба ептен да изгледаш убаво, сега мене девојки кои се ептен слаби, нозете не им се секси воопшто односно ти иде да повраќаш од нив колку не атрактивни им се,стапалата исто, задникот како да нема рамен со р'бетот е такви стварно не се за тесен фустан,исто ептен ниските девојки не се за тесен фустан воопшто не изгледат секси, за тие над нормална тежина да не збориме, така да ретки девојки имаат дарба да изгледат убаво во вакви фустани, но тие што ја имаат таа дарба се рај за очите.Ko bozem ne videle nekoja u tesen fustan... Ccc...
Baska devojkive site poziraat na slikive da izgledaat pooblinesti i posexy, which is not the case in real life. Bas site nedostatoci se primetuvaat vo vakvi fustani (stomace, spojleri, kaj nekoi i celulit...), sto znaci treba da imas skoro sovrseno telo za da obleces neso vakvo. A obicno devojkive super izgledaat u vakvi fustani samo na sliki. Taka da...
Неможе да се рече слаба точка, преслаба точка ми еДали ви е слаба точка кога гледате убави девојки во тесни фустани?
Која е типката?
Daphne JoyКоја е типката?