Terra Nova

Ја сум песимист со ова за втора сезона мислим дека ќе ја укинат :(

Ееее сега и ти не заебавај. :D
Нека има втора сезона но нека биде подобро направена. Нека се откријат некои мистерии нека направат нешто подобро.

Ееее сега и ти не заебавај. :D
Нека има втора сезона но нека биде подобро направена. Нека се откријат некои мистерии нека направат нешто подобро.
Многу им падна гледаноста и рејтингот ако не успеат да средат у наредни 2-3 епизод ил уште колку им останаа нема да има гарант 2ра сезона

Многу им падна гледаноста и рејтингот ако не успеат да средат у наредни 2-3 епизод ил уште колку им останаа нема да има гарант 2ра сезона

Да се надеваме дека ќе им бидат подобри следниве две епизоди. Втората им беше најгледана.

8мата епизода беше супер.Ех, вака да почнеа од почетокот, сега немаше да се грижиме дали ќе има втора сезона.

Серијава е одлична, дај не наоѓајте само замерки... Би било штета да не ја продолжат за втора сезона.

Серијава е одлична, дај не наоѓајте само замерки... Би било штета да не ја продолжат за втора сезона.
И ја тоа викам една од подобите е што излегоа годинава

Ја гледавте ли последната епизода од сезонава... :)
Што знам, мене ми изгледа дека последнава епизода е напраена на тој начин што и да не се продолжи серијата да има некој достоен крај. Може не е нешто феноменално, но се надевам дека ќе ја продолжат и за втора сезона.

Јас го потрошив интернето така да не сум ја гледал ни предпоследнаата.
btw. Последната епизода имаше рејтинг од само 2.2 .И репризите на CBS биле со поголем рејтинг. :(
По она што го прочитав последната епизода била одлична.
Јас се надевам дека ќеима втора сезона и дека диносаурусите ќе се најадат деца и дека ќеги сменат сценаристите бидејќи сите се жалат на тоа.Одлуката би требало да се соопшти околу Нова Година.

Последнава епизода горе-доле беше добра за разлика од предходните.

Таман помислив дека тие деловите од бродот се статуи од некоја предходна цивилизација или од вонземјани па помислив дека ќе стане поинтересно кога ќе останат вака изолирани со се помалку и помалку технологија и рисурси и со шанса да дојде до повеќе заплети со некоја друга цивилизација/вонземјани + војската на Феникс како герила.Испадна дека во втора сезона(ако има)пак ќе продолжи истата приказна,син му на Тејлор избега,Феникс војскава се повлече во Бедлендс да бараат начин да се вратат итн.Видно разочаран останав на крајот.

Од модератор: така не се пишува спојлер. Корегирано е, следен пат бришење и опомена.

Супер е серијава, и добро осмислено финале на сезонава.. и ако не продолжи има каков таков крај ама и за да продолжи.
Многу сакам да ја продолжат, мислам дека ќе биде многу интересно.
п.с Статуата :)... што мислите а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom