Terra Nova

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Судбината на Тера Нова нема да зависи од тие серии бидејќи овие денови треба да кажат дали ќе се обнови a тие серии почнуваат скооро на крајот на Јануари.
Кај пишале дека ке кажат во овој период? Ако е така, тоа се според мене уште полоши вести за серијата.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Мене многу ме бендиса серијава и ја изгледав првата сезона во еден ден, т.е. денеска :D
Ќе се разочарам ако нема втора сезона, заслужува да има. Секоја чест за ефектите и приказната (y)

Една од најдобрите серии која што сум ја почнал во последно време.

Член од
21 април 2008
Мислења
264
Поени од реакции
128
како шо се најавуваше ова испадна ср**е... серија за деца

како што кажа еден член погоре ,телетабиси ли ке гледаат..
мало дете ке го примети студиото у кое снимаат :D

од се по малку од др.серии собрале на ова место .....и кој к*р тој брод на крајот,со тоа ли планираат да ме залажат за 2 сезона

нека го викнат ЈЈ.Абрамс и да почнеме од почеток

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
од се по малку од др.серии собрале на ова место .....и кој к*р тој брод на крајот,со тоа ли планираат да ме залажат за 2 сезона
А шо си ја изгледал цела сезона ако не ти се сфиѓала уште на почетокот?

Член од
21 април 2008
Мислења
264
Поени од реакции
128
зошто да не ја гледам, сум изгледал незнам колку серии,немора сите да се добри ,,некад се заебеш

како ке коментираме ако не ја погледнеме цела серија xD

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
зошто да не ја гледам, сум изгледал незнам колку серии,немора сите да се добри ,,некад се заебеш

како ке коментираме ако не ја погледнеме цела серија xD
Си го изгубил времето за серија за телетабиси, штета :(

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
како шо се најавуваше ова испадна ср**е... серија за деца

како што кажа еден член погоре ,телетабиси ли ке гледаат..
мало дете ке го примети студиото у кое снимаат :D

нека го викнат ЈЈ.Абрамс и да почнеме од почеток
Дека приказната можеше да биде подобра тоа се слагам. Крајните неколку епизоди ја извадија колку толку серијава. Со оглед дека освен Fringe во последно време ни една Си Фи серија не преживува повеќе од една сезона јас би сакал да ја продужат пошто реално има шанса за добра приказна.

А у врска со тоа дек мало дете ќе го приметело студиото, серијава се снима во Австралија и е на доста високо прдукциско ниво.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Има некој информации дали ќе има 2 сезона од серијава ?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Шефот на Фокс изјавил дека серијата им донела пари и дека била гледана но и нему не му се свиѓале сценаристите ама ништо конкретно за обновување.Можеби и денеска ќе објават ама неможат да размислуваат уште долго.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Шефот на Фокс изјавил дека серијата им донела пари и дека била гледана но и нему не му се свиѓале сценаристите ама ништо конкретно за обновување.Можеби и денеска ќе објават ама неможат да размислуваат уште долго.
Би било интересно да има 2 сезона ама со нови сценаристи!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Од FOX денес ја откажаа серијата... Сепак од Тера нова ќе се потрудат да ја „продадат“ серијата на некоја друга телевизиска мрежа, ама не сум сигурен колку е тоа изводливо.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
The decision was handed down despite a few factors that were in the show’s favor: A creatively strong two-hour finale, which won over many of the show’s grumbling detractors; Fox cancelling Monday night veteran House; and another Monday sci-fi drama, Alcatraz, under-performing in recent weeks. From what we hear, Fox higher-ups weren’t too fond of the show.
Terra Nova will likely end up the highest-rated cancelled show of the season. It averaged 10.1 million viewers and a 3.6 adult demo rating once you add in a week of DVR playback.

Не ми се веруе дека ја откажаа :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom