Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кажете кои денови ја има на која телевизија и во кое врема да видиме за шо станува збор.
ахх и нешто друго. - да не има и оваа 200+ епизоди ко турскине па да ја гледаме 2 години?
Не очекував толку да е добра серијава, навистина сум изненаден каков тек на настаните, многу брзо се одвива цела серија, има интересна приказна ( ако нешто не ја расипат како што се случи со lost).
Почнете да ја гледате навистина е многу добра, не само што е добра приказната добри се ефектите и местата каде што е снимана, а особено сум изненаден од актерите.
Искрен да бидам очекував многу повеќе.Ефекти стварно има глава боли ама приказнава некако ми е многу плитка како некое дете да си расказува приказна.Тое е мое мислење незнам понатаму како ќе се одвива ама сега за сега би ја гледал само ако ми е мноооогу досадно.
Да да јасно,се осеќа и од сега на каде ќе тера приказнава само викам некако многу е површна барем првава епизода можеле да ја направат малку помистериозна да те привлече да гледаш.Мене лично не ми се допаѓа сега за сега можеби пребрзо судам,ќе видиме.Да на прв поглед изгледаше како филм и како да забрши филмот и тоа е тоа, меѓутоа ова беше само прва епизода, мислам дека во следните епизоде ќе почне да се развива приказната, во првава епизода некако како да му беше целта само да не запознаат со ситуацијата и со серијата и ќе видеме следната недела.