Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Demek Jemen e nebezbeden otkako pocnaa bombardianjata od SA...Pred toa bese oaza na harmonija i mir pomegu razlicni verski grupaci...! Vtorata recenica izgleda kako cista lubomora :) Sloboden pazar i trgovija bre...sekoj moze da kupi amerikansko rusko ili kinesko oruzje...so ista cel! Demek ako amerive ne im dada oruzje nemaa od kade da kupat... muabet ccc ne mi se veruva! Razbiram deka si anti zapadno orientiran ama muabetov ti e detska gradnika...!

Ne rusite se nevini oni vodat vojna samo koga se primorani...ete u sirija gi branat rusite ....go zazedoa krim od kletite ukrainci...u avaganistan vodea vojna da gi oslobodat ruskite gragani na avganistan. ...druze duskiujta ja svede na tulumba vs ekler...nemozam vise naporen si i pisis gluposti ...aj dosta e pozdrav!

Хехе, ја споредуваш денешна Русија со Советскиот Сојуз од пред повеќе од 30 години и очекуваш сериозно да бидеш разбран ?

Вака делуваш како целото твое образование да е сведено на детска градинка.

И каква поврзаност има Русија со игнорантноста на западната јавност за геноцидите кои се случуваат на блискиот исток и на други места низ светот ?

Или планираш секој пат кога немаш одговор да возвратиш со Русија како твој контра-аргумент ?

Веројатноста во Јемен да има разумни луѓе е иста ко веројатноста да Теншин Хан победи 3 суперсајонци.

За ралзика од тоа, во Белгија или која и да е европска земја сем 2-3, веројатноста да има нормален народ е огромна, исто ко што е огромна веројатноста да тој што не го одобрува племенството во Јемен да биде каменуван.

Мноогу ми е јако вака бе кога цепите двојно, критикувајќи либертаријански идиоти, а се понашате ко нив.

Значи сеа, болдираново:
Кога ќе пише некој либерал-идиот за овие шо се разнесуваат: Не се сите муслимани исти, не ги ставајте во ист кош, има такви што не ги поддржуваат тие што се разнесуваат
им одговарате со: Сите се исти
А сеа за ебениот Јемен, ја употребуваш/те нивната фраза, да те цитирам:
Што правиме ако и во Јемен има луѓе што не го одобруваат тоа што се случува, а ќе умрат заради некои куртони што решиле да се саморазнесат?

Па звучиш полибертаријански него аџендер од Холандија и Доналд Трамп у Садуска Арабија заедно.

Belgija koja unistila cela edna nacija Kongo, Belgija kade imas nemoral I izvrteni covecki vrednosti bile normalni :pos:
Unistuvale nacii, zatoa I nivnata nacija ja snemuva, samo crnci I muslimani po ulici mozes da vidis kaj niv.:love:

Posledicite od aktivnostite na tvoite omileni EU demokrati tek doprva ke gi gledas :D.

Demek Jemen e nebezbeden otkako pocnaa bombardianjata od SA...Pred toa bese oaza na harmonija i mir pomegu razlicni verski grupaci...! Vtorata recenica izgleda kako cista lubomora :) Sloboden pazar i trgovija bre...sekoj moze da kupi amerikansko rusko ili kinesko oruzje...so ista cel! Demek ako amerive ne im dada oruzje nemaa od kade da kupat... muabet ccc ne mi se veruva! Razbiram deka si anti zapadno orientiran ama muabetov ti e detska gradnika...!

Ne rusite se nevini oni vodat vojna samo koga se primorani...ete u sirija gi branat rusite ....go zazedoa krim od kletite ukrainci...u avaganistan vodea vojna da gi oslobodat ruskite gragani na avganistan. ...druze duskiujta ja svede na tulumba vs ekler...nemozam vise naporen si i pisis gluposti ...aj dosta e pozdrav!
Не знам како немаат очобол луѓето кога те читаат вака на латиница...

"#ThumbsDownForTerrorism" :eek:

DAhXSUpXUAAn4qG.jpg:large

Последно уредено:
:pos::pos::pos: Готово го пронајдоа виновникот...како успеаа и за нападов Трамп да го обвинат, какви ментални игри и склопови се тоа ццц...

http://www.bild.de/politik/ausland/...sammenhang-mit-trumps-rede-51872134.bild.html

ПС. знам дека во понатамошниот текст си играат со зборови откако најпрво изнесуваат во најмала рака смешни тези, демек ок можеби и не е поради Трамп (секако најпрво наслов фонт 80 болд "Дали нападот е реакција на говорот на Трамп")...па то све треба да се уништи.

А нема ниту едно #PrayForSyria, #PrayForYemen, #PrayForNigeria и бројни други, тие изгледа не постојат за детиштата од западот.

Е па толку ќе наидат на сочувство од остатокот од светот кога повторно ќе им се случи некој нов ужас.

А нема ниту едно #PrayForSyria, #PrayForYemen, #PrayForNigeria и бројни други, тие изгледа не постојат за детиштата од западот.

Е па толку ќе наидат на сочувство од остатокот од светот кога повторно ќе им се случи некој нов ужас.

А каде беше ти кога Ристо Стаменов од Моноспитово си ја скрши ногата, па беше неподвижен два месеца и не можеше до тоалет да отиде. Зошто ти не покажа сочувство со него, каде беше тогаш твојата емпатија, зошто не му помогна некако на човекот?

Е па толку и тебе ќе те жали Ристо ако, не дај Боже ти се случи нешто немило.

Pa zali gi be ti ...pocni od sebe ne kukaj za drugite ...zemi bobord idi na ulica ...imas FB twiter...javi se u utrinska programa iskazi si go revoltot...koj te sprecuva?[DOUBLEPOST=1495632955][/DOUBLEPOST]
Не знам како немаат очобол луѓето кога те читаат вака на латиница...
Nemam MK font na masinava za kucanje!

А каде беше ти кога Ристо Стаменов од Моноспитово си ја скрши ногата, па беше неподвижен два месеца и не можеше до тоалет да отиде. Зошто ти не покажа сочувство со него, каде беше тогаш твојата емпатија, зошто не му помогна некако на човекот?

Е па толку и тебе ќе те жали Ристо ако, не дај Боже ти се случи нешто немило.

Како каде бев ?

Бев да му го платам лекувањето и се молев за неговот здравје, ете каде бев.

Pa zali gi be ti ...pocni od sebe ne kukaj za drugite ...zemi bobord idi na ulica ...imas FB twiter...javi se u utrinska programa iskazi si go revoltot...koj te sprecuva?

Секако дека жалам, добредојден си и ти да жалиш, нацртај цртеж со #PrayForSyria или со #PrayForYemen во градинката.

Последно уредено:
Секако дека жалам, добредојден си и ти да жалиш, нацртај цртеж со #PrayForSyria или со #PrayForYemen во градинката.
Nemam pricina zosto bi go pravel toa ...ne veruvam vo bozestva!

Ne te razbiram...ti u gradinka ucese za bozestva?

Навистина не ми текнува кога учев, но ако не те научат во градинката каде што си сега, здравје Боже, ќе научиш подоцна во основно или во средно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom