Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Во последно време се дешаваат тепачки поради милион причини, пример: провоцирање, должење пари, незнам некој ви го изгребал автомобилот и ред други да не набројувам, сето тоа го разбирам...ама никако неможам да ја разберам тепачката која настанала поради превземање на партнерот/партнерката.

Баш сега пред едно недела две, бев дирекно учесник во една таква срамна сцена, не е битно кои се личностите, ситуација е следна, идам со една девојка, по некое време раскинувам фаќам друга, сето тоа се искомплицира и сето тоа се сведе на една општа тепачка помеѓу две женски (прва: мој ке е :angry1: боксот :angry3: втора: не мој ке е:angry1: самарот:angry3: )

Од мој поглед тоа беше нешто најниско што можеше да се деси, што не викам дека не може да ни се деси на сите, ама сепак треба да се размисли.

Значи темава ја отворам за секој да го каже своето мисленје за овај причинител на тепачки, и ако на некој му се десила некоја ваква слична ситуација (ако сака) може да ја постира.

Јас не ја разбирам таа појава ... да се има толку љубомора, толку малку памет за да се затепаш со некоја за дечко? И што после тоа? Ќе ми го врати назад или па може јас на неа? Глупости.
Што не бидат малку јаки па да го заведат на поинаков начин фраерот или па на крај таа што отпаѓа да си го прифати гордо поразот?
Уствари што се чудам ... има секакви појави на жени по светов, па понекогаш ми е срам што сум една од нив.:nesum:

стварно глупа ствар еј....ко ја до пред една година што се фурав..ке тепам една што идеше со еден што го сакав....али тоа е....ја истепав и што ? ништо..после требаше да бегам и од тој ебате...па на крај краева што е она крива бе? и сеа ја да идам со некој и да дое некоја оФца да ме измлати..ЗАШО? зашо и она го сака..епа ако го сака...ке чека...КОЈ ЧЕКА КЕ ДОЧЕКА...BTW така ми кажа и тој типот што го сакав тогаш...али не дочекав..хаха...зашо друг засакав...е тоа е...

de be sho ima da se tepame ne e sapun da se potrosi :icon_lol:

Се покажува степенот на култура.Тоа е малку просто зошто не гледам причина некој да е толку мн. вреден за да се понижам на тој начин.Дури и ако некој вреди толку мн. не би дозволил да дојде до тоа.:duel:

Тепачка за дечко е права ствар. Уште ако се девојките згодни и секси и ако се толку затрескани по дечкото ептен можеда биде добро. Јасно дека се зависи од фраерот. Треба да знае и да ги нас`ска една на друга а и да ги убеди ако веќе се тепаат за него тоа да биде у кал. Стварно е прва лига тоа.

Тепачка???Па јас би го пукал бе!!!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

hogar_oh напиша:
Тепачка???Па јас би го пукал бе!!!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Znaes kako...Ako jas ja sakam uste,i odednaska se pojavil nekoj drug...jasno e deka on si iskocil u grad i si fatil zenska,se znae koj e kriv...(Bivsa mi).
Story over,done so nea...
Ali toa ne znaci deka sum go amnestiral nego...Tepam,i toa tepam ne za da natepam,nego za da ubijam!
Ednaska ke odime kaj dedo gospod i ja i on,pa neka argumentira tamu,i jas ke imam sto da prasam..Seedno,on napravil belja radi koja jas sum izbrisal od spisokot na zivite nekoja osoba,i za mene e kriv...od nemarnost ili so predumisla..
Taka da...Udri Brus Lee...:violent1: :devil2:

Нема шанси да паднам толку ниско за некој ! Можи па ќе ми речи некогаш фала шо се тепаше и шо ме сакаше.

Aj dali ke se javi musko koe ke pise deka nema da se stepa.
Sve tabacci naokolu. Tepaat i toa tepaat do poseruenje. Da mu e straf na coveka da legne tuga zenska.
Da pocnam ja da si baram nova zanimacija (hobi) sto vikate vie a?

Уф, колку време се токмев ваква тема да отворам..:zlo:
Тепачките од овој тип се најниското нешто, особено кога станува збор за женска тепачка. Не личи а и едноставно никој не е толку вреден за да паднеш на толку ниско ниво, колку сака нека ти дал причина тој или типката за тепање. Па милионските навредливи зборови шо ќе се упатат на сметка на тие што се тепаат ( особено женски ауу... ), па милионската публика џоа Аргентина - Бразил играат, па силењето од страна и на крај озборувањето..:3: и сето тоа заради некој си лепешкар со кој ГАРАНТ после месец дена ќе раскинеш. Да ти рече пола град :bravo: a не да те покажува со прст да се тепаш ама вака..
Мислам стравно не вреди ама тоа е..:toe:

Leleeeeeeee kolku pateticnooooooo,zaradi nekoj da si kubam kosi so nekoja druga bez gram pamet,a ne ne cuk!Imam pocit kon sebe i svojata vrednost si ja znam bre,pa te sakam tebe ama mnogu poise se sakam sebe!haha da se tepak noup,miroljubivo dete sum jas,a isto veruvam deka mnogu gadno bi se osekala toa da se desi obratno tip i tip za mene(pfff koja sum pa jas pa za mene nekoj kjotek da jade)Ma da znam na muskite deka im e interesna zenska tepacka hehehe....

еднаш ми се деси девојка да оди со мене за да го направи љубоморен дечкои, а јас за тоа не знаев мислев дека има раскинато, и се мувавме 2-3 дена и кога се смирија типот дијде и ми се партали нешто, демек зашо ти со женсками наваму натаму и сака да се бие со мене, пффф .... му викам бато ко ке имаш некој друг проблем, тогаш дојди и парталимисе, а дека сега ке моеш да ме испровоцираш за женска....гадно си се заебал....не вредите ни ти ни таа толку за да валкам јас сега раце со тебе.

Тепачките од вакви побуди се чиста глупост. Не е за тоа што максимално ќе се понижиш, туку дали стварно некој мисли дека со тепање на бившата, сегашната, мувачицата итн. ќе го врати типот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom