Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Струмикс многу интересно од тебе, пред некое време го кажа ова
„Зидан е пред се - човек. Јеби га.
Нема потреба од клуч.“
Значи неговиот физички напад по вербалниот го одобруваш а сега нешто друго !?!?!?!?
гледам по весниците дека тачи ги праќаше новинарите во бардовци на 2007-02-21. А пет дена покасно во утрински ваква статија, Тачи на „пеење“ кај Груевски и Миловановиќ.Ќе ти одговорам на ова прашање тогаш кога ќе ми кажеш ти кој од владата ја осуди постапката на Тачи кога новинарката ја ’испрати’ во Бардовци... Само затоа што напишала нешто против владата...
А ако не најдеш таков пример, тогаш ете ти го одговорот!
Јас ништо не реков за Груевски или за Милованович, туку за симпатизерите на ДПМНЕ...гледам по весниците дека тачи ги праќаше новинарите во бардовци на 2007-02-21. А пет дена покасно во утрински ваква статија, Тачи на „пеење“ кај Груевски и Миловановиќ.
Ќе ми одговориш сега на прашањето или пак ќе ми поставуваш контра прашања?![]()
@#$$^&^& ...додека Албанското „лоби“ на форумов мудро си молчи, игнорира и не се замара....
Се мислам дали ќе преминете 50...
Дека го разбирам апсолутно, но никаде не сум рекол дека оправдувам такво нешто, а посебно во Собранието на РМ.Струмикс тоа е твоја реплика на темата за инцидентот помеѓу Зиран и Метераци. Како што е познато тогаш Зидан физички го нападна Матераци по вербалната навреда. Тогаш зборовите „Зидан е пред се - човек.“ мислам дека значат дека секој може да подлегне на вербални навреди, и дека ти го разбираш и го оправдуваш.
види, го затеравме муабетот ептен на друга страна... сакав само да ти кажам дека малку без врска збориш дека причината зашто тачи е војвода за некои е баш поради тоа што навредувал новинари. зашто некои го сметаат за војвода не знам али тоа со новинарите сигурно не е. статијата ја спомнав само затоа што рече дека никој од дпмне не го осудил Тачи заради навреда на новинари а не да докажувам дека тачи е стварно војвода или не.Јас ништо не реков за Груевски или за Милованович, туку за симпатизерите на ДПМНЕ...
И што сакаш да ти одговорам... Појасно не ни може да биде од тоа што го кажав... Или ај да пробам со бројчиња:
1. Новинарка ја критикува владата...
2. Тачи ’ја праќа’ во Бардовци...
3. Поради ваквите потези Тачи станува војвода!
Сега појасно ли е?
Или ај демантирај ме со примери... Со што Тачи ја заслужи титулата ’Војвода’ освен со грубиот однос кон СДСМ, Бранко и новинарите?
Па добро де, еве јас ти кажувам! : ) т.е. го кажувам тоа што јас го мислам... Тачи е прогласен за војвода само заради тоа што се спротивставува (дрско и безобразно) на сите што ја критикуваат владата... СДС, претседателот на државата... вклучително и новинарите!зашто некои го сметаат за војвода не знам...
Се согласувам со двете работи!...апсолутно сите што се споменати во целата ситуација се криви...
...проблемот е што од сите тие кривци никој нема да „добие воспитни“...
Дека го разбирам апсолутно, но никаде не сум рекол дека оправдувам такво нешто, а посебно во Собранието на РМ.
А сепак провери погоре на темава со Мистичен да не си дискутирал нешто околу вербален и физички напад?Епа супер сега признаваш дека ги разбираш лугето кои реагираат на вербални напади, па се надевам понатака нема да се чудис на мои коментари ако се прашувам што е посилен напад. (за кој е паметен напад не станува збор јасно ни е на сите)
П.С. Јас не го оправдувам нити вербалната навреда нити „одбраната“ на честа со покажување на сила.