Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Две групи Албанци се степале пред собрание,дошле специјалците и шипциве ја збришале.Море нека се искољат меѓусебе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми е намерата, да. Веќе и сум убеден дека тоа ќе биде така. Доколку Македонија и Македонците конечно после толку векови не успеат, редно време ќе биде да се прекрстиме во Марсовци, како самоказнување!
Не ми е јасно само како може на факултетски образовани личности, остај тоа, личности кои молим те ја водат Македонија напред и ќе и обезбеделе влез во ЕУ може да им текне физички да се пресметаат.
Пред цел аудиториум. Па секако дека веднаш ќе го прекинат ТВ преносот. Уште да дозволат тоа да го гледа народов, како се тепаат во сред собрание.
А кога само ќе ми текне како скокаше претседателот на собранието кога ги виде новинаритеБрука.
Па и невини луѓе си го однеле. Новинарот го истепале.
Само не ми е јасно што бараа некои пратеници вечерва во Државна и тоа пред Хирургија даваа некои изјави? До толку да не има некој изрешетан? Не успеав да видам на ТВ, а на А1 даваа.