Тепачка во македонскиот парламент: ДУИ Vs. ПДП! :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Две групи Албанци се степале пред собрание,дошле специјалците и шипциве ја збришале.Море нека се искољат меѓусебе...

Член од
24 септември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
После ќе каже некој дека албанците се цивилизирани.....

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Тоа ми е намерата, да. Веќе и сум убеден дека тоа ќе биде така. Доколку Македонија и Македонците конечно после толку векови не успеат, редно време ќе биде да се прекрстиме во Марсовци, како самоказнување!
Faetonci...toa se onie kreteni sto ja spickale planetata od koja se formiral toa asteroidniot pojas zad Mars :):)!!!!!
Za nekoi od niv se raskazuva deka se spustile nekade megu segasni Ohrid i Prespa :):)!!!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Е па луѓе имаме проблем и тоа голем проблем!!!Како може бе поранешни Багабонти да седат во собрание,да бидат водачи на нинвните партии!!!Поранешни активисти на.....(нема потреба да зборувам)...Стварно нешто на кај сме тргнале....ПРОСТА РАЈА!!!!(Е па стварно не се народ вие Албанциве,заради нив тонеме ли тонеме!!!!)

Г

Гоццццце

Гостин
Ако нека се заколат меѓу себе, нека ни се истребат одтука

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Ја не сум баш у тек ама испаѓа, и Вејсели и тој од ДУИ се степале, и на Теута и' удрил Тачи шамар, и тој новинарот од А1 го јадел и тоа све у ист ден?!?!?! Ајдееееееее!!

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Не ми е јасно само како може на факултетски образовани личности, остај тоа, личности кои молим те ја водат Македонија напред и ќе и обезбеделе влез во ЕУ може да им текне физички да се пресметаат.
Пред цел аудиториум. Па секако дека веднаш ќе го прекинат ТВ преносот. Уште да дозволат тоа да го гледа народов, како се тепаат во сред собрание.
А кога само ќе ми текне како скокаше претседателот на собранието кога ги виде новинарите :pos: Брука.
Па и невини луѓе си го однеле. Новинарот го истепале.
Само не ми е јасно што бараа некои пратеници вечерва во Државна и тоа пред Хирургија даваа некои изјави? До толку да не има некој изрешетан? Не успеав да видам на ТВ, а на А1 даваа.

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Тежок инцидент меѓу полицијата и вооружени цивили пред Собранието

Тежок инцидент се случил вечерва пред зградата на Собранието во центарот на Скопје, кога дваесетина лица предизвикале тепачка со припадници на полициската единица “Алфи“.

МВР ја потврди информацијата на Нетпрес, но додаде дека повеќе детали ќе има во текот на утрешниот ден.

Според засега неофицијални информации лицата биле вооружени и со околу 6 до 7 автомобили ја блокирале улицата пред парламентот. Неколкумина од нив излегле од возилата и почнале да се кошкаат со полицијата. Веднаш било повикано засилување, но додека тоа дошло веќе имало тепачка. Седуммина биле приведени, а останатите насилници се разбегале. Автомобилите ги оставиле на улица. Кај дел од насилниците било најдено огнено орушје, автоматски пушки и пиштоли.

Центарот на Скопје е блокиран и полицајците трагаат по избеганите.

Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 25.09.2007 21:04:03

А за муабетов,дека се тоа биле луѓе со дипломи,мипломи,жими менгеле.Па и самиот командант на ДУИ и ден денес зима инвалидска пензија со дијагноза-Шизофренија,од Швицарската му.

пиес: замисли им ги фаците на тие 7 приведени:tapp:
пипиес:а кој го глеаше Латас на сител дневникот,се изгазив од смеење.Имаше телефонско интервју со Шекерка и на крај ја испрати со муабет као,имаме поважни работи од вашите трач муабети дека Арифи била на интензивна,работи како водење дневник.
http://sitel.com.mk/video_vesti.asp ево ги линкот за дневникот

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Не ми е јасно само како може на факултетски образовани личности, остај тоа, личности кои молим те ја водат Македонија напред и ќе и обезбеделе влез во ЕУ може да им текне физички да се пресметаат.
Пред цел аудиториум. Па секако дека веднаш ќе го прекинат ТВ преносот. Уште да дозволат тоа да го гледа народов, како се тепаат во сред собрание.
А кога само ќе ми текне како скокаше претседателот на собранието кога ги виде новинарите :pos: Брука.
Па и невини луѓе си го однеле. Новинарот го истепале.
Само не ми е јасно што бараа некои пратеници вечерва во Државна и тоа пред Хирургија даваа некои изјави? До толку да не има некој изрешетан? Не успеав да видам на ТВ, а на А1 даваа.
Па реално кажано сето тоа се дипломи од непризнати и малку познати факултети во кој нема апсолутно ништо од факултетско образование.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
обично баба ми има пуштено парламент не оти се разбира ни што зборат ни за што зборат туку кога си се мота низ стан пуштено е погласно нејзиниот телеизор и кога ке се скараат и кога има тензија се смее заразно и тогаш е време да видам и ја што се дешава и да пукнам малку сеир,но денешново смеенње беше кулминација на сите овие изминати години,благодарам што и го разубавивте денот на баба ми,а баш ме боли к*р што некој со некој имал лична пресметка

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
За све е крив ВМРО ко јсака да го донесе тој закон за малцинства за да може после да манипулира со бадентеровото мнозинство. Ете тоа е целата работа. Не за џабе сите велеа дека а дојде ВМРО на власт има ќе има војна.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Мене само едно не ми е јасно. Ќе прашам, а секој што го држи здравиот разум нека се обиде да ја прокоментира изјавата на опозицијата дека власта е виновна за инцидентот. Која е вината на власта тука? Дека пратеник од опозицијата прв го удри пратеникот од ПДП? Дека член од нивното обезбедување му фукна шамар на новинар?

Најостро треба да се санкционира ваквото насилничко однесување.

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Имаше пукање и блокирана улица пред собрание, до 00:00ч. Не беше пријатно, се погодив таму баш на пукањето..луѓе клечат, жени викаат. Сташно беше.
Нај трагично е тоа што скоро никој не го спомна тоа во вестите... само тепачката е спомантата што беше внатре, а пукањето не.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Па добро што се случувало вечерва има некој информација да каже?

Kajgana Shop

На врв Bottom