Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

• Креатор на темата Креатор на темата Мацото
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, сакаш да кажеш дека се обиделе да извршат самоубиство два пати? Една работа е да тврдиш дека ја прикриваат вистината, а сосема друга работа е дека сакаат да се удавиме сите. Не можам да најдам логика во тврдењето, освен ако има некоја поента на видеата (извини не можам да ги гледам сега).

Друга работа е што ако „мрачните сили“ решиле да го завршат светов, во моментов има доволно нуклеарно оружје три пати да се уништи земјата.

Добро, сакаш да кажеш дека се обиделе да извршат самоубиство два пати? Една работа е да тврдиш дека ја прикриваат вистината, а сосема друга работа е дека сакаат да се удавиме сите. Не можам да најдам логика во тврдењето, освен ако има некоја поента на видеата (извини не можам да ги гледам сега).

Друга работа е што ако „мрачните сили“ решиле да го завршат светов, во моментов има доволно нуклеарно оружје три пати да се уништи земјата.
Тоа е повеќе од радозналост што би се случило ако се сруши куполата. https://youtu.be/njnlI7fOoHI
А за второто ко што пиша лесно е...
Автоматски споено мислење:

И да е само оружјето...

Не можам да најдам логика во тврдењето, освен ако има некоја поента на видеата (извини не можам да ги гледам сега).
Во едно од видеата Хилари Клинтон изјавува дека е направена голема пукнатина на куполата а во други видеа кои кружат на нет изјавува дека ќе дојде време кога ќе се сруши големиот стаклен таван или GREAT GLASS CEILING...
Кога на сето ова ќе ја надоврзеш изјавата на некои астронаути на НАСА дека можат да летаат само во ниската земјина орбита и дека не можат да ги пројдат Ван Аленовите појаси ти станува јасно за каква измама се работи... https://youtu.be/aX3RpaBY0aQ

Последно уредено:
Во едно од видеата Хилари Клинтон изјавува дека е направена голема пукнатина на куполата а во други видеа кои кружат на нет изјавува дека ќе дојде време кога ќе се сруши големиот стаклен таван или GREAT GLASS CEILING...
Кога на сето ова ќе ја надоврзеш изјавата на некои астронаути на НАСА дека можат да летаат само во ниската земјина орбита и дека не можат да ги пројдат Ван Аленовите појаси ти станува јасно за каква измама се работи...

Затоа пред да го срушат таванот, побрзај да му ја дадеш сета твоја заштеда, куќата, станот, викендицата, колата и нивите на водачот на твојот култ, ослободи се што побргу од материјалните добра, за ништо повеќе да не те врзува за овој свет.

Избришана сцена од филмот Truman Show...

Ништо не е случајно...

IMG_20210906_210854.jpg

Moжел и да отиде и да поприкажува со Илина Арсова, но тој си бира мемиња за Антарктик од ретардирани ликови, бидејќи помеѓу нив се чувствува како меѓу свои.
Прашај ја Илина Арсова
како добила дозвола и за која намена?

Последно уредено:
Рамноземјаши, ако велите дека е рамна земја тогаш ова земја што чекориме не е земја туку Азгард и принцот е Тор со чеканот мјолнир и каде е Тор за да потврди дека е рамна земја???

Sent from my SM-N986U using Tapatalk

Авионот би удрил во куполата(рамна земја со купола) а инаку би одлетал во "вселената" (ако е земјина топка што се врти и шиба низ "галаксија" ) Искрено не знам од што е направена има разни претпоставки и не би сакал да шпекулирам. Operation FISHBOWL и operation DOMINIC се многубројни обиди да се сруши куполата со нуклеарно оружје... https://youtu.be/3eBtxkpBuA4
Читав дека решиле да бушат со бургија. Пријави се, ќе им треба некој со искуство за да стави тапа дури не прокиснало.

Инаку дај договорете се со овие што мислат дека е конкавна, сонцето во центарот, 2 излеза на антарктик и арктик, чунки нивните докази ти ја побиваат плочата.

Читав дека решиле да бушат со бургија. Пријави се, ќе им треба некој со искуство за да стави тапа дури не прокиснало.

Инаку дај договорете се со овие што мислат дека е конкавна, сонцето во центарот, 2 излеза на антарктик и арктик, чунки нивните докази ти ја побиваат плочата.
Истражувај OPERATION FISHBOWL и OPERATION DOMINIC...

Последно уредено:
И јас би сакал да знам...
Screenshot_2021-09-06-18-56-13-701_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
Мислам дека и во другата тема поставив прашање.
Да кажеме дека е стварно рамна земјата, каква е самата форма, квадрат, правоаголник, круг или некоја неправилна?
Исто ме интересира, бидејќи на големо се патува со сите превозни средства низ целата земја, која мапа е точна? На нет има голем број на мапи којшто се различни. Според тебе која е таа вистинска мапа?

Исто ме интересира, ако околу земјата има леден ѕид, а после ѕидот вода, до каде има вода?

Истражувај OPERATION FISHBOWL и OPERATION DOMINIC...
Operation Dominic
1962 - Christmas Island, Johnston Island, Central Pacific
Dominic included 36 tests. The majority of the tests (29 airdrops) were weapons development tests, intended to evaluate advanced designs that the labs had been cooking up during the years of the moratorium and before. Five rocket-launched tests were conducted to gather further weapons effects data on high-altitude phenomena. Two tests of operational weapon systems were conducted - the Polaris submarine launched ballistic missile and the ASROC anti-submarine rocket.
Conducted as part of Operation Dominic was a series of high altitude tests known as Operation Fishbowl. These tests were Thor missile launched warheads detonated at very high altitudes (30-248 miles) to evaluate the destructive mechanisms and effects of high yield explosions against ballistic missile RVs. Several test failures occurred with missiles being destroyed in flight by range safety officers when electronics failed (Bluegill), when rocket motors malfunctioned (Starfish and Bluegill Prime), or when the missile veered out of control (Bluegill Double Prime). The Bluegill Prime test was particularly disastrous since the missile was blown up while still on the launch pad, requiring complete reconstruction of the demolished and plutonium contaminated Thor launch facility.

Operation Dominic
1962 - Christmas Island, Johnston Island, Central Pacific
Dominic included 36 tests. The majority of the tests (29 airdrops) were weapons development tests, intended to evaluate advanced designs that the labs had been cooking up during the years of the moratorium and before. Five rocket-launched tests were conducted to gather further weapons effects data on high-altitude phenomena. Two tests of operational weapon systems were conducted - the Polaris submarine launched ballistic missile and the ASROC anti-submarine rocket.
Conducted as part of Operation Dominic was a series of high altitude tests known as Operation Fishbowl. These tests were Thor missile launched warheads detonated at very high altitudes (30-248 miles) to evaluate the destructive mechanisms and effects of high yield explosions against ballistic missile RVs. Several test failures occurred with missiles being destroyed in flight by range safety officers when electronics failed (Bluegill), when rocket motors malfunctioned (Starfish and Bluegill Prime), or when the missile veered out of control (Bluegill Double Prime). The Bluegill Prime test was particularly disastrous since the missile was blown up while still on the launch pad, requiring complete reconstruction of the demolished and plutonium contaminated Thor launch facility.
И поврзи го сето тоа со изјавите на Килари...

И поврзи го сето тоа со изјавите на Килари...
Не ме интересираат изјавите на Хилари, политичарите за да соберат екстра гласови се крстат и на госпо иако знаат дека не постои.

Да кажеме дека е стварно рамна земјата, каква е самата форма, квадрат, правоаголник, круг или некоја неправилна?
Исто ме интересира, бидејќи на големо се патува со сите превозни средства низ целата земја, која мапа е точна? На нет има голем број на мапи којшто се различни. Според тебе која е таа вистинска мапа?

Исто ме интересира, ако околу земјата има леден ѕид, а после ѕидот вода, до каде има вода?
Околу земјата има високи ледени брегови преку 6000м... Над ледените брегови има уште големо ледено копно кое би требало да води кон куполата. Сите истражувања на Антарктика се забранети.

Не ме интересираат изјавите на Хилари, политичарите за да соберат екстра гласови се крстат и на госпо иако знаат дека не постои.
(y)

Се претпоставува дека на Гал Питерс е најточна но исто така и Глисоновата мапа се зема како прецизна. Јас мислам дека до сега никој нема направено 100% прецизна мапа... IMG_20210908_110457.jpg

Последно уредено:

Кај го праќаш па него да се пријавува?! Остај...
Ете Илон Маск лансира редовно секоја недела, носи мајстори. Сега скелето го прават. Ама уште не му е готова таа големата ракета! Тоа ферт гредите, монтите и песокот и циментото со таа ќе ги лансирале. Оваа сега нема ни еден трактор носивост.
А тоа што гледаме дека туристи бараат е колку да не се крева паника меѓу народот. Од сигурни извори слушнав дека исклучиво тесари, армирачи и мајстори примаат.

Кај го праќаш па него да се пријавува?! Остај...
Ете Илон Маск лансира редовно секоја недела, носи мајстори. Сега скелето го прават. Ама уште не му е готова таа големата ракета! Тоа ферт гредите, монтите и песокот и циментото со таа ќе ги лансирале. Оваа сега нема ни еден трактор носивост.
А тоа што гледаме дека туристи бараат е колку да не се крева паника меѓу народот. Од сигурни извори слушнав дека исклучиво тесари, армирачи и мајстори примаат.
Не му замерувам, не е крив, кратките споеви го мачат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom