Тенис типови

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Да те информирам, Векиќ е една од најнадежните тенисерки во моментов, така да кога игра со некои просечни тенисерки избегавај да играш против неа. Еве утре мислам игра со некоја послаба ако добро прочитав на нетов, така да утре тепа Дона да си знаеш. :)

Ги победи првите две кола Камила Горѓи и сестра и на Радванска , тенисерки кои се неколку години пред неа на ВТА турнирите . Утре игра против некоја Санчес ( наводна американка ) која исто е во добра форма и на последните 4 меча победува со 2-0 во сетови со не помала разлика од 4 гема.
Благ фаворите е Векиќ, ама да не и е до тука силата. Уште се мислам дали да ја играм или одбегнам.

Интересни типови за утре ми се Сафарова и Кукушкин да победат со хендикеп гемови.

Плус на Векиќ омилена подлога и е трева.

Ги победи првите две кола Камила Горѓи и сестра и на Радванска , тенисерки кои се неколку години пред неа на ВТА турнирите . Утре игра против некоја Санчес ( наводна американка ) која исто е во добра форма и на последните 4 меча победува со 2-0 во сетови со не помала разлика од 4 гема.
Благ фаворите е Векиќ, ама да не и е до тука силата. Уште се мислам дали да ја играм или одбегнам.

Интересни типови за утре ми се Сафарова и Кукушкин да победат со хендикеп гемови.

Тепа утре Векиќ 100%.

Гасќе - Мајер - 1
Хас - Монфис - 1
Дел Порто - Хјуит +22,5
Чилич - Бердих +23,5
Халеп - Сафарова +21,5

Само да се доиграе оваа последната, да не ми ја намали добивката. Халеп игра повредена, ама ќе издржи мислам. :)

Гасќе - Мајер - 1
Хас - Монфис - 1
Дел Порто - Хјуит +22,5
Чилич - Бердих +23,5
Халеп - Сафарова +21,5

Само да се доиграе оваа последната, да не ми ја намали добивката. Халеп игра повредена, ама ќе издржи мислам. :)

За Халеп сигурен си дека играше повредена? Да знам да ја играм Петкович да тепа утре.

За Халеп сигурен си дека играше повредена? Да знам да ја играм Петкович да тепа утре.

Па мислам дека она беше. Гледав Хјуит у главно, кога сменив на двојката даваа една како и го масират зглобот. Не приметив која е, оти вратив на Хјуит ама колку што го разбрав коментаторот потоа, Халеп беше повредената

Едмунд +5,5
Весели
Браун
Кудла
Штруф
Башич
Иснер 2:0
Сок
Недовјесов
Ванг

(y)

Се колнам во се најмило , овој Чарено Пуста не го играм на ливче па последен да е . Кој глупак е , тоа е нешто невидено. 5 пати паѓам во еден месец на него . Нема никаква логика во резултатите.

Дај нека почне вимблдон , не ја бива.

Абе луѓе чувајте пари за од понеделник, не силете се по ATP 250 турнириве... :pipi:

Си го уплатив јас уште од денес Лоренци против Де Шипер,2.50 има квота.
Не можам да замислам како ќе победи ова дрвово Де Шипер,како подвижен облакодер е а ни блиску не сервира налик на Џон Иснер.Лоренци има игра за тревава а за со Де Шипер не треба да имаш некоја посебна техника.:icon_mrgr:

Си го уплатив јас уште од денес Лоренци против Де Шипер,2.50 има квота.
Не можам да замислам како ќе победи ова дрвово Де Шипер,како подвижен облакодер е а ни блиску не сервира налик на Џон Иснер.Лоренци има игра за тревава а за со Де Шипер не треба да имаш некоја посебна техника.:icon_mrgr:
Каде ја уплати ?
Најверојатно на некоја онлине кладилница си ја уплатил.
Јас ја барав по овие кладилниците моцарт спорт лифе ја нема, а до понеделник ќе падни коефициентот.

Каде ја уплати ?
Најверојатно на некоја онлине кладилница си ја уплатил.
Јас ја барав по овие кладилниците моцарт спорт лифе ја нема, а до понеделник ќе падни коефициентот.

Ако имаш бетсити кај што живееш,барај бел билтен и ќе го најдеш Лоренци.:)

луѓе дај седнувајте да ја мислиме .
Лоренци е добар со 4.5 гема предност ( 1.70 во бетсити)
Исто и чилич да тепа над 5.5 гема е супер тип ( 1.70 исто)

други ?

луѓе дај седнувајте да ја мислиме .
Лоренци е добар со 4.5 гема предност ( 1.70 во бетсити)
Исто и чилич да тепа над 5.5 гема е супер тип ( 1.70 исто)

други ?

Novak vcera bese so -7.5 1.64, denes e veke -8.5 granicata 1.90. Mad ai ova e dobro :)

I Federer under 29.5

I Del Potro so -7.5 e 1.70

JAs tie tri singla gi izigrav denes vo betcity

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom