Temu (Тиму) - Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Cataleya
  • Време на започнување Време на започнување
Веќ дуже време
Не сум знаел зошто и не сум нарачувал никогаш. Тему ме нервира што не може да нарачаш само еден производ. Мора одредена сума.

Ете сакам пример да нарачам само еден производ и друго не ме интересира моментално а не да морам одредена сума да биде.

Не сум знаел зошто и не сум нарачувал никогаш. Тему ме нервира што не може да нарачаш само еден производ. Мора одредена сума.

Ете сакам пример да нарачам само еден производ и друго не ме интересира моментално а не да морам одредена сума да биде.
Kaj vas vo Mk imash minimalna suma bez razlika kolku prizvodi se potrebni za taa suma.
Vo Deutschland nema takvo ogranichuvanje

,,,pa 600 denari e minimalnata suma,,,vrti suchi,,,tukurechi se se vrti okolu ovaa suma shto i da se poracha,,,
Автоматски споено мислење:

,,,e sega shto ke im porachash edna boja, a dobivash druga e treta rabota,,,
Resizer_17649303434771.jpg
,,,porachav da bidat temno kafena boja tie mi ispratile zholta,,,mme,,,
,,,nemam namera da se pimplam so niv ,,, vaka beshe taka beshe,,,neka gi i vakvi,,,

Има финта трепни ако сакаш да ти ка кажам

,,,pa 600 denari e minimalnata suma,,,vrti suchi,,,tukurechi se se vrti okolu ovaa suma shto i da se poracha,,,

,,,e sega shto ke im porachash edna boja, a dobivash druga e treta rabota,,,
Прегледај го приврзокот 462795
,,,porachav da bidat temno kafena boja tie mi ispratile zholta,,,mme,,,
,,,nemam namera da se pimplam so niv ,,, vaka beshe taka beshe,,,neka gi i vakvi,,,
Можеш да им се пожалиш и ке ти рефундираат дел од сумата за да не ги враќаш

Сега ги броев нарачките, повеќе од 150 за година-дена. Ги научив сите доставувачи во градов, дел ги меморирав. :D

На почетокот често нарачував, како што може да се воочи од доста скромната бројка на нарачки, претежно кога имаше купони за 50% попуст. Дуксери, 3 за 600, земи. Тренерки, компет, за 300-400-500, грабај. Па и тракатанци и електроника. Столна ламба за 300-400 (со три степени на нагодување и со три различни бои). ДВД плеер за 300. Атмосферски сијалици за 200. Досега не ми направија спој!

Последно им се навртев на дрвените сложувалки, со купони, 3 за 600. Претходно, исто со купони, се подновив со шољи за кафе. Си купив и вакуум торби, за да имам каде да ги чувам дуксерите!

Ниту една пратка не ми беше изгубена или сериозно оштетена. Да, на дел кутијата знаеше да биде оштетена, ама не и производот. Од број до боја, немав никакви забелешки и/или рекламации.

За некој кој го мрзи да оди во шопинг, одлична алтернативна мерка за пазарење, плус производот ти го носат до дома. Дури и кога не сум дома, а претежно не сум затоа што доставата (најчесто) е во работно време, наоѓаат разбирање и ја оставаат на безбедно место.

Знае некој зошто вака? Има некој лимит или што е?

Знае некој зошто вака? Има некој лимит или што е?

имаш лимит на картичката колку можеш да трошиш на една трансакција. Во апликацијата од банката ќе го кренеш погоре.

имаш лимит на картичката колку можеш да трошиш на една трансакција. Во апликацијата од банката ќе го кренеш погоре.
На Procredit aпликацијата знае некој каде точно се мести тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom