Temu (Тиму) - Македонија

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.981
Знам дека постојат како профили на продавнициве ама за да му пишеш на продавачот и покрај видеово што го постави барав и пак не можев да најдам. Дали можеби дека немам ништо нарачано?
Beshe logiran?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.981
викаш дека си нарачувал од Тему, а немаш акаунт. Да имаше ќе знаеше дека не можеш да контактираш продавачи.
:popce: :popce: :popce: :popce:
Автоматски споено мислење:

@Ron Burgundy
Seljaku eden, Extra samo za tebe

I nemoj povejche da mi gi chepkash jajava!
Vospaleni mi se od Gripov shto me tresi .
Aj otidov da gledam Rakomet

1000011780.jpg

1000011779.jpg

1000011778.jpg

1000011777.jpg

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.122
Поени од реакции
42.829
:popce: :popce: :popce: :popce:
Автоматски споено мислење:

@Ron Burgundy
Seljaku eden, Extra samo za tebe

I nemoj povejche da mi gi chepkash jajava!
Vospaleni mi se od Gripov shto me tresi .
Aj otidov da gledam Rakomet

Прегледај го приврзокот 441389

Прегледај го приврзокот 441390

Прегледај го приврзокот 441391

Прегледај го приврзокот 441392
Значи мораш прво да бараш сапорт па он да те поврже со продавачот. Тоа ти кажува колку е непотребна функцијата. Јас имам нарачано пар ствари и ниту еднаш не ми притребало да му пишувам некому. Све имаш у дескрипшн на производот. Имаш и упатство за користење.

Иначе не се нервирај, популарноста на Тему е токму тоа што е поефтин и полесен за користење од Али.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.981
Значи мораш прво да бараш сапорт па он да те поврже со продавачот. Тоа ти кажува колку е непотребна функцијата. Јас имам нарачано пар ствари и ниту еднаш не ми притребало да му пишувам некому. Све имаш у дескрипшн на производот. Имаш и упатство за користење.

Иначе не се нервирај, популарноста на Тему е токму тоа што е поефтин и полесен за користење од Али.
Dobro utro Makedonijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A da go izgledashe videoto pogore?

Aj nema galje,Napreduvash, mozhebi nekogash i che razberish deka Temu e ubedlivo najskap i kako shto gledash pokomplichiran od Aliexpress (Kade shto na SEKOJ ARTIKEL IMASH OPCIJA DA GO KONTAKTIRASH PRODAVACHOT a i mozhish da postavuvash prashanja na tier shto go kupile pa da ti odgovorat i tie so realni i tochni odgovori
Ama sea ve dupele Mak. Poshti! E shto da vi praam?
Seriozni i skapi pratki prajchajte na grchki DHL poshtenski sandachina(Imam porano pishuvano)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
Mozi treba nekoj na @vouager da mu kazi deka za tuka pravime muabet. Se ima zbuneto likot. Tuka ne e tamu kaj sto e, kade i da e. Znaci super nebitno e kako toa funkcionira tamu, niti nekoj go interisira, niti pak prasa.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.036
Поени од реакции
8.752

Со среќа нека ти се пратките, гледам и видео си направил. Ашколсун.

Kajgana Shop

На врв Bottom