Beshe logiran?Знам дека постојат како профили на продавнициве ама за да му пишеш на продавачот и покрај видеово што го постави барав и пак не можев да најдам. Дали можеби дека немам ништо нарачано?
Beshe logiran?Знам дека постојат како профили на продавнициве ама за да му пишеш на продавачот и покрај видеово што го постави барав и пак не можев да најдам. Дали можеби дека немам ништо нарачано?
Да.Beshe logiran?
викаш дека си нарачувал од Тему, а немаш акаунт. Да имаше ќе знаеше дека не можеш да контактираш продавачи.Beshe logiran?
викаш дека си нарачувал од Тему, а немаш акаунт. Да имаше ќе знаеше дека не можеш да контактираш продавачи.
Значи мораш прво да бараш сапорт па он да те поврже со продавачот. Тоа ти кажува колку е непотребна функцијата. Јас имам нарачано пар ствари и ниту еднаш не ми притребало да му пишувам некому. Све имаш у дескрипшн на производот. Имаш и упатство за користење.
Автоматски споено мислење:
@Ron Burgundy
Seljaku eden, Extra samo za tebe
I nemoj povejche da mi gi chepkash jajava!
Vospaleni mi se od Gripov shto me tresi .
Aj otidov da gledam Rakomet
Прегледај го приврзокот 441389
Прегледај го приврзокот 441390
Прегледај го приврзокот 441391
Прегледај го приврзокот 441392
Dobro utro Makedonijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Значи мораш прво да бараш сапорт па он да те поврже со продавачот. Тоа ти кажува колку е непотребна функцијата. Јас имам нарачано пар ствари и ниту еднаш не ми притребало да му пишувам некому. Све имаш у дескрипшн на производот. Имаш и упатство за користење.
Иначе не се нервирај, популарноста на Тему е токму тоа што е поефтин и полесен за користење од Али.
Vlade ne sum be od Mars padnat!Mozi treba nekoj na @vouager da mu kazi deka za tuka pravime muabet. Se ima zbuneto likot. Tuka ne e tamu kaj sto e, kade i da e. Znaci super nebitno e kako toa funkcionira tamu, niti nekoj go interisira, niti pak prasa.
Tebe ne ti e jasna razlikata pomegju presostat i termostat, ne pak drugo.Vlade ne sum be od Mars padnat!
Jasno mi e odamna se!
da be vlade zoshto te imam tebe!Tebe ne ti e jasna razlikata pomegju presostat i termostat, ne pak drugo.
Pa za da ne napravis nekoja glupostda be vlade zoshto te imam tebe!
Значи мораш прво да бараш сапорт па он да те поврже со продавачот. Тоа ти кажува колку е непотребна функцијата. Јас имам нарачано пар ствари и ниту еднаш не ми притребало да му пишувам некому. Све имаш у дескрипшн на производот. Имаш и упатство за користење.
Иначе не се нервирај, популарноста на Тему е токму тоа што е поефтин и полесен за користење од Али.