Тема во дилема-или око лаже

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не се лоши коливе, Ауди, Опел, Голф и по некој Мерцедес.Германски квалитет (y)

Којзнае кутриот старец колку се намачил да ги слика коливе по Скопје па да ги прикачува да отвара тема..

Дедо ми на 70 години пие пиво и ужива у свеЦково а овој земал коли ко паркинзи да слика....

Опрај се бе Анчо. Ете ти направија интервју за весник, еве у следниот пупакот ќе го опнеме за тебе на насловна ама искулирај малку.

п.с Нејќам и мене да ме снајде истата судбина ко Мачорка па сфати го ова ко добронамерен совет.

Не ти е лоша камерата на мобилниот.
Идат провинцијалците, кој кај татковците кои клецнале скопјанки, кој да клецни некоја скопјанка.

Jадат бубрези не чинело Скопје, имало многу шпонови, не биле арни луѓето, многу ги краделе, ги тепале...и пак идат у Скопје. Cе сликаат по клозети па се тагираат у "елитните" кафичи, и лепат слики (пред кои се сликале и самите) од спомениците за кои пред 2 дена пишуваа на фејс дека биле срање. Те затоа има толку коли со таблици однадвор, оти не им чини Скопје.

:pos::pos:

Уште еден паљачо што ебел и старо и младо низ Скопје...
Сум ебел не сум ебел моја работа, важно не сум искомплексиран сељак да се занимавам зошто имало коли од друг град. Сигурно никој не е без причина дојден

Сум ебел не сум ебел моја работа, важно не сум искомплексиран сељак да се занимавам зошто имало коли од друг град. Сигурно никој не е без причина дојден
Абе темата дека е глупа си кажав и јас ама ти си ми јак со дупењево :D Попара не напраи со заебанцијава:pos::pos:

Jадат бубрези не чинело Скопје, имало многу шпонови, не биле арни луѓето, многу ги краделе, ги тепале...и пак идат у Скопје. Cе сликаат по клозети па се тагираат у "елитните" кафичи, и лепат слики (пред кои се сликале и самите) од спомениците за кои пред 2 дена пишуваа на фејс дека биле срање. Те затоа има толку коли со таблици однадвор, оти не им чини Скопје.

Шо не ќе не чинит, мислев идам у друг град а оно тука да ти било Струмица на мало, Штип на мало, Кратово на мало, Битола на мало инт само што ти зборват по србски овде и се пософитицирани и поснаодливи во 2та квадрати во животот...

Сите коли (а има и уште) се паркирани на „еден“ паркинг, сите значи комшии.
Во дилема сум,кој тоа вели по темиве становите во Скопје биле скапи,а тука беа 950 Е,море и над 1000 Е.
Се додека се вака купуват и побаруват станови овде,нема тие да поевтинат. Уше тоа фали да поевтинат.
---------------------------
Баш е интересно да видиме колку со таблици Ох или Бт има коли во Кочани или Берово.

Си бил во Берово или Кочани за да знаеш колку табилци има со БТ или друга регистрација?
Не.
Дали мислиш дека некој ќе земе да ти слика и да ти докажува овде?
Не. Пошо луѓето во другите градови си имаат попаметна работа од тоа да изиграваат исфурстрирани старчиња на форуми.

Анчо, земи прај шо праат другите старци на твои години со пасија за сликање. Сликај под сукњи и во туѓи бањи.[DOUBLEPOST=1403130975][/DOUBLEPOST]А за паркизни, ти се молам, од дома не си го донел па ајде сеа ќе забрануваш да се паркираат сите други смртници ако на нивните таблици не се врежени светите регистерски ознаки „ ЅК “
Чек чек чек, еве шо е поентата. Некој има некоја прослава, веројатно некој од комшиите на Анчо, и си викнале роднини и пријатели од други градови, ама Анчо не го викнале... :(

Мое сочуство Анчо, шо твоите комплекси те спречуваат да бидеш добар човек.

Последно уредено:
Сите коли (а има и уште) се паркирани на „еден“ паркинг, сите значи комшии.
Во дилема сум,кој тоа вели по темиве становите во Скопје биле скапи,а тука беа 950 Е,море и над 1000 Е.
Се додека се вака купуват и побаруват станови овде,нема тие да поевтинат. Уше тоа фали да поевтинат.
---------------------------
Баш е интересно да видиме колку со таблици Ох или Бт има коли во Кочани или Берово.
Џабе, и 1500 евра да станат купува сељачаната. Пошто за нив не се толку. Гради некој сељак што продал ниви, па за земјаците поефтино. Друг сељак се вработил во општина, му завршил работа за дозволи и тој добил стан поефтино. Трет во транспорт и врски му завршил за некое тендерче и тој стан поефтино. На крај ќе излезе стари и поштени Скопјани да плаќаат скапи станови. Плус, да останат невработени.

Нема борба. Само учење децата да ја измешаат крвта и да се посељачат. Бар внуци да видат аир.

п.с Нејќам и мене да ме снајде истата судбина ко Мачорка па сфати го ова ко добронамерен совет.

А кој ти рече тебе дека мене ме снашла лоша судбина...гајле неам, секоја вечер акаме со цимерите ...вечер планираме накај новите згради во Ново Лисиче да прошетаме...накај 3, 3 и 15 таму ќе бидеме. :sneaky:

А кој ти рече тебе дека мене ме снашла лоша судбина...гајле неам, секоја вечер акаме со цимерите ...вечер планираме накај новите згради во Ново Лисиче да прошетаме...накај 3, 3 и 15 таму ќе бидеме. :sneaky:
Порано ви се разденува летен период, имајте на ум да не се сторите пудинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom