Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Па и не се лоши коливе, Ауди, Опел, Голф и по некој Мерцедес.Германски квалитет 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум ебел не сум ебел моја работа, важно не сум искомплексиран сељак да се занимавам зошто имало коли од друг град. Сигурно никој не е без причина дојден
Уште еден паљачо што ебел и старо и младо низ Скопје...
Абе темата дека е глупа си кажав и јас ама ти си ми јак со дупењевоСум ебел не сум ебел моја работа, важно не сум искомплексиран сељак да се занимавам зошто имало коли од друг град. Сигурно никој не е без причина дојден
Jадат бубрези не чинело Скопје, имало многу шпонови, не биле арни луѓето, многу ги краделе, ги тепале...и пак идат у Скопје. Cе сликаат по клозети па се тагираат у "елитните" кафичи, и лепат слики (пред кои се сликале и самите) од спомениците за кои пред 2 дена пишуваа на фејс дека биле срање. Те затоа има толку коли со таблици однадвор, оти не им чини Скопје.
Џабе, и 1500 евра да станат купува сељачаната. Пошто за нив не се толку. Гради некој сељак што продал ниви, па за земјаците поефтино. Друг сељак се вработил во општина, му завршил работа за дозволи и тој добил стан поефтино. Трет во транспорт и врски му завршил за некое тендерче и тој стан поефтино. На крај ќе излезе стари и поштени Скопјани да плаќаат скапи станови. Плус, да останат невработени.Сите коли (а има и уште) се паркирани на „еден“ паркинг, сите значи комшии.
Во дилема сум,кој тоа вели по темиве становите во Скопје биле скапи,а тука беа 950 Е,море и над 1000 Е.
Се додека се вака купуват и побаруват станови овде,нема тие да поевтинат. Уше тоа фали да поевтинат.
---------------------------
Баш е интересно да видиме колку со таблици Ох или Бт има коли во Кочани или Берово.
п.с Нејќам и мене да ме снајде истата судбина ко Мачорка па сфати го ова ко добронамерен совет.
Порано ви се разденува летен период, имајте на ум да не се сторите пудинг.А кој ти рече тебе дека мене ме снашла лоша судбина...гајле неам, секоја вечер акаме со цимерите ...вечер планираме накај новите згради во Ново Лисиче да прошетаме...накај 3, 3 и 15 таму ќе бидеме.![]()