Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што убавина ќе беше тоа женско 100 киланемам видено такво нешто до сега :helou:

Ако ти е женско само за рокање оди убиј се.kao so gleam poveke glasovi ima za FACA
so ke im e Faca ko U faca Da gi rokaat cc so nema.
Вака сега јас најмногу гледам во карактер(ако е за подолга врска пошто за куро ти е убавината ако немаш пријателски односи со цурата)
Гледам во фаца ако ми се мува нешто набрзина....
Гледам во тело ако сакам долго да се мазам со цурата
Респект
. Сепак се работи за вкус , некој сака анорексични , некој сака навистина полни (да неречам дебели), а во склоп на неговата замисла оди и фацата. Неможе некој да сака анорексични со полни образи
...
Моментално тоа што го сакам е тотално тоа што го „имам“ 
Ако ти е женско само за рокање оди убиј се.
едит: се кладам дека не ни имаш рокано...
Дејане мене баш обратни ми еВака сега јас најмногу гледам во карактер(ако е за подолга врска пошто за куро ти е убавината ако немаш пријателски односи со цурата)
Гледам во фаца ако ми се мува нешто набрзина....
Гледам во тело ако сакам долго да се мазам со цурата
Тело да е у некој одредени граници а фаца мора да има... тело глеам ако е само за мување ко шо викаш набрзина... а фаца за у врска да можам да ја опулам убаво
Се разбира тоа не значи дека само фаца треба да има. Е вака... значи за мување битно ми е да има тело и онака просечна фаца... а за врска Фаца, КАРАКТЕР, тело...
) да е поише од некоја граница и помалце од некоја граница... и никад не сум откачил женска зашо немала цицки големи или немала гз голем... мада уше поубаво ако ги има ама и да ги нема, голема работа. Пред се е битна формата а не големината...