Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
od dvete pomalku i telo i faca ama pred toa trba da se gledas sebesi u ogledalo i da baras ona sto zasluzuvas dane letas mnogu so pametov, prvin analiza na sebesi pred ogledalo posle moze da odberes, ako si samiot ko da si padnal od balkon na 8mi sprat i vo isto vreme da te zgazil kamion u vilica nema sto da baras nekoja so cicki ko na pamela gaz ko na Adriana lima i lice ko na Angelina jolie mislam malku treba da se ima oset.

Абе не е таа темата, види ти, за тебе што е поважно? Не може од двете по малце (златна средина) или едно или друго. Јас фаца би одел.

Абе не е таа темата, види ти, за тебе што е поважно? Не може од двете по малце (златна средина) или едно или друго. Јас фаца би одел.

Jas ubav g`z i dolgi noze za facata ke sredam so pernica od zgora :P

Jas ubav g`z i dolgi noze za facata ke sredam so pernica od zgora :P

real-ugly-face.jpg

Земи некоја квалитетна перница.

па според мене најважно е да има убава „фаца“, да е шармантен, и да има убава насмевка.

Фаца апсолутно. Тело ако вие ептен не моеш да ја трпиш, инекција за успивање една носиш= на пластичар, он вади месо од негде става истото на друго место и до другиот ден, може и моника белучи ќе добиеш од синоќешната мис крофна.
Е фаца е друго. Тука нема оправање.

оти бе фаца не може? ке ја однесиш на пластична операција, липосукција или ботокс и кукла ке ја напраат! :smir:

оти бе фаца не може? ке ја однесиш на пластична операција, липосукција или ботокс и кукла ке ја напраат! :smir:

e ako go storis ova sto velis ti togas isto ti se faka kako da ebis silikonska kukla i li onje so duvanje so se :P:P, ako pocnes menuvanje na delovi i karoserija i zastava mercedes ke ja naprajs ama toa ne e fintata.

taka i babami da ja uredam da ja nosam da i ja ispeglat kozata da i vadat od mesoto silikoni milikoni botoksi na kraj ke ispadne kako sto rece Kukla se plasticno da ne moze na leto da izleze na sonce posto ke i se iskrivi karoserijata.

па и двете ама ако морам да бирам фаца би одбрал шо ќе ми е со добро тело а фаца крокодил

e ako go storis ova sto velis ti togas isto ti se faka kako da ebis silikonska kukla i li onje so duvanje so se :P:P, ako pocnes menuvanje na delovi i karoserija i zastava mercedes ke ja naprajs ama toa ne e fintata.

taka i babami da ja uredam da ja nosam da i ja ispeglat kozata da i vadat od mesoto silikoni milikoni botoksi na kraj ke ispadne kako sto rece Kukla se plasticno da ne moze na leto da izleze na sonce posto ke i se iskrivi karoserijata.

епа онда ке си најдиш некоја салам девојка кај шо не треба менување делови и покривање со перници, каква шо е од мајка.

Ако зборуваме за девојка со која сакам да имам врска или нешто слично,ондак,фацата е секогаш многу побитна(иако ни приближно колку карактер и аура).
А ако е само за секс,тогаш освен тело,ништо не ми е битно.

абе вие мажите изгледа не разбирате некои работи, барате девојки за една ноќ а после чао пријатно, а како ке ви биде вас да ве искористи некоја згодна девојка за една ноќ, после ке изпаднете машки курви (со извинување).

а како ке ви биде вас да ве искористи некоја згодна девојка за една ноќ, после ке изпаднете машки курви (со извинување).
Ебено прекрасно ќе ми биде.:pipi:
И ни најмалку нема да иам проблем со тоа шо ќе испаднам машка курва.
А не би требало ни девојките да го имаат тој комплекс,иако треба да бидете свесни дека самите си го стварате.

taralka naduena
za koga ke go fane da go povlece carsavot u gz :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

se seguvam malku
karakter da ima da ima razgovor -da ima komunikacija da bide zabavno
a ne da ima samo:pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom