Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аха,убаво телце,нели?не ти пречи ако е фаца-лом,а тело-гром???ај,кеса ке и ставиш на главата :kesa:и шибај,така???замислисо бубулици цела,со крив нос,ама нема веза-телото е најбитно,кога треба да ја бациш ке и речеш,ај натрти се мила??(се извинувам за изразов)ubavo telo. pa celata situacija se vrti okolu nego ,neli!!
аха,убаво телце,нели?не ти пречи ако е фаца-лом,а тело-гром???ај,кеса ке и ставиш на главата :kesa:и шибај,така???замислисо бубулици цела,со крив нос,ама нема веза-телото е најбитно,кога треба да ја бациш ке и речеш,ај натрти се мила??(се извинувам за изразов)
е па и ти одиш нели во ексремности нели,анорексична!ама џабе е да се расправаме кога тоа е работа до вкус!мене како женско мие најбитно(освен карактер,понашање исл...) да има убави црти на лицето и топол магичен поглед од кој би ми се пресекле нозете!такво машко би ме освоило,а дали е слаб,дебел или развиен не ми игра улога!Епа иди ти бацувај некоја анорексична што БУКВАЛНО нема мускулче на телото (кое тело бе), али битно фацата е убава.
Не забегувај во екстремности.
Кога би можел да бирам, тогаш тело.
мене како женско мие најбитно(освен карактер,понашање исл...) да има убави црти на лицето и топол магичен поглед од кој би ми се пресекле нозете!такво машко би ме освоило,а дали е слаб,дебел или развиен не ми игра улога!