Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
е да ви кажам ме зачудија резултативе 2:1 за фаца, јас гласам за тело, дури понекогаш ме пали дополнително чудна фаца со добро тело.

ubavo telo. pa celata situacija se vrti okolu nego ,neli!!
аха,убаво телце,нели?не ти пречи ако е фаца-лом,а тело-гром???ај,кеса ке и ставиш на главата :kesa:и шибај,така???замислисо бубулици цела,со крив нос,ама нема веза-телото е најбитно,кога треба да ја бациш ке и речеш,ај натрти се мила??(се извинувам за изразов)

аха,убаво телце,нели?не ти пречи ако е фаца-лом,а тело-гром???ај,кеса ке и ставиш на главата :kesa:и шибај,така???замислисо бубулици цела,со крив нос,ама нема веза-телото е најбитно,кога треба да ја бациш ке и речеш,ај натрти се мила??(се извинувам за изразов)

Епа иди ти бацувај некоја анорексична што БУКВАЛНО нема мускулче на телото (кое тело бе), али битно фацата е убава.
Не забегувај во екстремности.

Кога би можел да бирам, тогаш тело.

Епа иди ти бацувај некоја анорексична што БУКВАЛНО нема мускулче на телото (кое тело бе), али битно фацата е убава.
Не забегувај во екстремности.

Кога би можел да бирам, тогаш тело.
е па и ти одиш нели во ексремности нели,анорексична!ама џабе е да се расправаме кога тоа е работа до вкус!мене како женско мие најбитно(освен карактер,понашање исл...) да има убави црти на лицето и топол магичен поглед од кој би ми се пресекле нозете!такво машко би ме освоило,а дали е слаб,дебел или развиен не ми игра улога!

Абе тело е тело и се поправат за брзо време барем за то постоет мн работи а фаца..ако имат нос пет метри пред него и забине да му се ко жива ограда шо ќе ми е.. зато ФАЦА! :)

за мене фацата е битна,само сеа да не е некоја каца,за другото нема проблем,фаца си е фаца,телото може со вежби да се подобри но фацата останува:wink:

фаца...дефинитивно...:salut:

мене како женско мие најбитно(освен карактер,понашање исл...) да има убави црти на лицето и топол магичен поглед од кој би ми се пресекле нозете!такво машко би ме освоило,а дали е слаб,дебел или развиен не ми игра улога!

Исто...фаца, фаца :)

познавав женска со гадна фаца а тело сон и што да правиш нели телото те излудува за фацата и ке замижиш немам повеке коментар за ова -тело

Има поважни работи. Ама ако бирам од овие 2 тогаш фаца. Сепак телото е подложно на измени ако сакаме. Со вежби, здрава исхрана и сл можеме да го промениме телото на подобро, а фацата малку тешко

Треба да постои некоја убава хармонија помегу двата дела.Постојат повеке случаи.Некој пат некоја девојка нема ни да ја погледниме во фаца ако видиме дека е дебела или пак ако видиме дека не е убава во лице нема ни да ја погледниме во тело.Нешто слично е и со машките но сепак мислам дека девојчињата почесто се загледуваат во лицето на машките...

....Zabelezuvam moive drugari kaj devojka poveke zaprimetuvaat faca...zgodna-ne zgodna,ke recat ubava e...a sto znam nekoi devojki so mnogu jako telo a ne tolku ubavi na faca,niv gi smetaat za grdi...prvo mislam deka gledaat u faca...a jas licno sakam karakter i dusa....

Facicka definitivno pazi samo milicki ocinja krupni so volseben pogled ispolnet so toplina,gusticki trepki,ubavko nose za cunkanje,obravcinja za stipkanje i cunkanje,kosicka gusticka crnicka,slatko ustence so labelce......treba uste????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom