Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно нема за брзо да ги пуштат тие филмови нови. Ќе се почека да пројде кино прикажувањто.

Miles ahead во понеделник во 22:00, филм од 2016-та година. Филмот е биографски, но опфаќа само еден краток период од животот на Мајлс Дејвис. За поздрав е Телма со избор на вакви филмови.

Ама не Телма е телевизија која само репризира серии и филмови од 1994 година и поголем дел од програмската шема доволно не е познат кај гледачката публика.

Како што гледам на програмата на нивниот веб сајт ја имаат Peaky blinders (y) и плус некои блокбастери.

Браво за Телма, мислам прва МК телевизија која става детален опис за филмот што го емитуваат. :)IMG_20170321_232739.jpg

Не бе само Сител бе батали ги овие.Платеници на Сорос се они.

Сега проверив и на Макс тв имало па дури за вечерашниов филм имаше и јутјуб линк кој не може да се пушти, барем не на Макс тв, Вип тв и други.

Само не ја пишува актерската екипа.

Вечерва ќе даваат ракомет квалификации мажи за Европско првенство. Барем така гледам пишува во програмската шема на Макс тв.

Вардар-Металург вечерва на Телма во 20:30.
Телма почна нешто спорт да дава. Сега Македонска лига претходната недела квалификацискиот меч со Исланд.

Телма има договор со РФМ т.е РФМ има склучено спонзорство со Макпетрол, така да, тоа е одговорот зошто Металург - Вардар, и домашни натпревари на репрезентацијата ќе одат директно на Телма.
Е сеа прашање е колку Телма има ресурси да го изменаџира тоа, во поглед на коментатори, снимање на пренос итн. Ова второто добро се покажа на дуелот Македонија - Исланд.

А Калчо на Телма т.е Калчо на некоја наша телевизија мислам дека е завршена приказна.

Снимањето на преносот од Македонија-Исланд беше добро но сепак не беше како на мтв. Но и на Мтв мене не ми се допаѓа баш. Алфа кога пренесуваше ЛШ беше најдобро снимањето и сликата беше добра според мене.

Снимањето на преносот од Македонија-Исланд беше добро но сепак не беше како на мтв. Но и на Мтв мене не ми се допаѓа баш. Алфа кога пренесуваше ЛШ беше најдобро снимањето и сликата беше добра според мене.

Алфа не ги снимаше утскмиците од ЛШ , си има од ЕХФ дадено на кој са правата тие ги снимат, мислам дека е СКАЈ СПОРТС, можно е да сум и грешка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom