Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
3096 не римејк на жената на астронаутот. Исчезнува мало девојче и 8 години ја држат во заложништво. Интересен е го имам гледано пред некоја година.

A плус жената на астронаутот е со кратка коса, а девојчето во 3096 со долга плава коса.

3096 не римејк на жената на астронаутот. Исчезнува мало девојче и 8 години ја држат во заложништво. Интересен е го имам гледано пред некоја година.

A плус жената на астронаутот е со кратка коса, а девојчето во 3096 со долга плава коса.
Шо пред некоја година или лани си го гледал или преклани :pistoldz:

Интересен е квизов, онака, ја го пратам секој ден.
Вчера ги имаше оние браќана близнаци, Јордан и тој другиот не знам као се викаше, многу јаки квизаџии, гола вода е квизов за нив.

Неморало цело време на асоцијации да им биде, можеле да убацат и нешто со прашања.

Интересен е квизов, онака, ја го пратам секој ден.
Вчера ги имаше оние браќана близнаци, Јордан и тој другиот не знам као се викаше, многу јаки квизаџии, гола вода е квизов за нив.

Неморало цело време на асоцијации да им биде, можеле да убацат и нешто со прашања.
Дали до сега ги имаш следено БЕЗ Паника квизот на А1 телевизија и нема прашања има само асоцијации на овој квиз има победено сопственикот односно спонзорот - Аце Миленковски Ректор на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Квизов се вика Без паника матуранти, а од вчера учествуваат и нематуранти. Досега беа само матуранти.

Јас колку што знам не треба да се покажува кон ништо, туку се да се објасни со зборови!

Јас колку што знам не треба да се покажува кон ништо, туку се да се објасни со зборови!
Тоа правило важи само кога се игра за главната награда нарем така беше претходно

Овие близнациве не се арни, само од квизови можат да живеат.:bravobe:

Интересен квиз, само што натадиве некако тапа на полињава.[DOUBLEPOST=1435737412][/DOUBLEPOST]
Баш ги начекав пред некој ден на ручек, ќе се задавев кога го слушнав.
Овој и јас кога слушнав се згазив од смеење.

Оваа водителкава бајаги се губи, ама ме нервира со тоа ДА што го користи. Самата си вика ДА. хахаха ДА.

од квизов имаат само донекаде добра идеја другото е многу аматерски за една вака средна по ниво телевизија од сценографија па до водителка у овој век тие уште со оние монитори од 15 кг парче :D а водителица никако да се конектира со режија ако може да се каже и тоа така една реченица до крај не ја дотерува страшно ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom