Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
На форумов нон-стоп се пишува колку добри серии се даваат на одредени телевизии. Но дали Вие што ги набројувате навистина ги гледате, конкретно на Телма или веќе ги имате гледано на интернет или на некој кабелски канал?
Ко ја даваа Аларм за Кобра 11 јас епизода не испушташе.

telma e dobra televizija so dobra sodrzina ama koga ke ja vidam slikata kakva e i nemaat nisto promeneto znaci ne mi se gleda televizijata sto imaat sranje slika

И дизајнот на шпиците пак тапа е значи дали е возможно толку слаби дизајнери да имаат ?

@Roddast ти ибам имињата..

Fawlty Towers од 14:50 од денеска на Телма !! :vozbud:
А исто така и ќе ја даваат и As Time Goes By исто така британска комична серија (за термин мислам дека е после 19часот)

Интересно е околу плукачите на програмата на телевизијава, свршаваат на онаа која е поткрепена од власта.
Од вкупниот број на телевизии само 2 останаа горе доле објективни со својата информираност. Криво ви е што и тие 2 не може да ви се покорат на вашата селективна „опозиција“?

haha kako da e nekoja lokalna tv
Па право да ти кажам, локалните телевизии имаат 1000 пати подобра концепција и програма од сите национални телевизии, филмови и документарци што ги даваат на локалните телевизии, реално на Сител и Канал5 само за нова година ги има

Интересно е околу плукачите на програмата на телевизијава, свршаваат на онаа која е поткрепена од власта.
Од вкупниот број на телевизии само 2 останаа горе доле објективни со својата информираност. Криво ви е што и тие 2 не може да ви се покорат на вашата селективна „опозиција“?
Искрено Телма најмногу гледам и даваат стварно добри филмови, ама со дизајнот на вестите, а и најавните шпици се останати во 70-тите. Не е до плукање и власти и политики, ама кога имаат пари за добри (нови) серии и филмови, може да се најде и добар дизајнер, графичар ор ват евер ит тејкс то клир дет мес од шпица енд то брајтен дет пикчр оф дерс. Многу темна слика имаат.

Добри филмови ќе даваат викендов.
Сабота и недела Austin Powers околу 13 и 30ч, сабота во 20ч The Departed а недела во 20ч Goodfellas.

Скорсезе викенд на Телма (y) и што плачете за снимките на Телма, филмовите кога ги пуштаат топ е резолуцијата.

The departed прв пат го гледам во живот,толку лош римејк од оргиналот е направен,копирале скроз од сцените,бутнале се од мега А листа глумциве,уше еден доказ дека УСа продукцијата зарипува п_следнава деценија. Оргиналот е ремек и ќе остане најдобро дело засекогаш :cuc:

Наводно во скоро време возможно е Телма да ја дава и The Killing скандинавската серија

140507b-jim-carrey-1994.jpg

Сабота во 20:00 ч. Dumb & Dumber (1994), недела во 13:15 ч The Mask (1994)....Фали уште Аce Ventura за сликава да е соодветна.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom