Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Телма денес збунка направија во програмата.

Не емитуваа Код, Фчерашни порано почна а Еден на Еден не ни пуштија.

Да ти се плукнам тоа македонските телевизии како им текне во заден момент така си прават со програмата.

Знам дека не треба така ама подобро што не пуштиле Еден на Еден, канцер е станата емисијата.

Нека си отвори своја телевизија Жаре редно време е па макар и немал многу сретства и телевизијата му е само на интернет.

Не знам зошто толку омраза кон емисијава. Мене ми е баш Ок емисија, а е и една од поинтересните нешта што се емитуваат кај нас. Жално што се помалку Македонски емисии постојат.

Не знам зошто толку омраза кон емисијава. Мене ми е баш Ок емисија, а е и една од поинтересните нешта што се емитуваат кај нас. Жално што се помалку Македонски емисии постојат.
Тоа што тебе ти е ок е доволен показател дека емисијава пропадна целосно. Канцер хуморот метастазираше последиве сезони.

Тоа што тебе ти е ок е доволен показател дека емисијава пропадна целосно. Канцер хуморот метастазираше последиве сезони.
Хуморот не е нешто предобар, ни емисијата не е преодлична, но е сосема Ок. Многу подобра од Миленко шоу, политички дебати и останати срања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom