back_rest
ex mod coder
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 107
Ме занима дали и кои телефони можат да се најдат во Македонија од локалните диструбутери кои што работат под Google Android.
Сега засега мерак имам фрлено на HTC Dream како релативно постар телефон кој верувам може некаде да го најдам. HTC Magic, е понов и не ни мислам дека ќе го најдам некаде близу.
Сепак, барам информации за локации и евентуално цени.
Сега засега мерак имам фрлено на HTC Dream како релативно постар телефон кој верувам може некаде да го најдам. HTC Magic, е понов и не ни мислам дека ќе го најдам некаде близу.
Сепак, барам информации за локации и евентуално цени.

) mislam deka bese za avstralija samo i tamu istocnite zemji.A T-Mobile G1 si go ima samo vo t-mobile niz nekoi zemji (normalno nasiov t-mobile nema) Jas gi prasav pred 3-4 meseci dali planiraat da go nosat i mi dadoa nekoj glupav odgovor od tipot - telefonot ne e namenet za nasiot pazar...
I ne znam dali nekoj go nosi vo mk od stranstvo , ne sum go srekaval vo mk a inace bo bg go ima 24 000 denari po nase nekade.Uste Android-ov e relativno nov 1.0 verzijata vikaa ima mn bagovi pa sega pustija 1.5 - ne sum slusnal impresii uste za nea.Sepak WM si e najdobra
cekam 7 da izleze so golema nadez kon podobro...