Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Дали нетот е покачен автоматски од 10 на 15 гига ?
Не, прашањево е одговорено преку 100 пати.
Треба да се јавиш на 181 и да мигрираш во новиот пакет со тоа што ке ти се продолжи договорот за 1 година од датумот на мигрирање.

Не, прашањево е одговорено преку 100 пати.
Треба да се јавиш на 181 и да мигрираш во новиот пакет со тоа што ке ти се продолжи договорот за 1 година од датумот на мигрирање.

171 :)

Кај мене 3-4 дена нема никаков сигнал на телефонот,а интернетот паѓа на 15 минути.Го рестартирав и пак имам проблем.Помош?

И јас имав ваков проблем, имаше проблеми со линијата пријавив дојдоа и средија..

Незнам шо е проблемов, вчера инсталирав Windows 7 и се јавував на интернет поддршката, али не ми се јавуваа. Па пробав сам да средам, и средив некако, ваљда се добро напраив. Имаше нет, тераше без проблем. Али еве денес, воопшто нејќе. Чудна работа е што ми отвара само македонски страни (О.о), а други не. Неможам ни да се упалам на МСН/Скајп/Xfire, да сурфам на нет.. Нешто да не има врска со праењето HomeGroups или Home Networkѕ..?

Не е до тебе... И кај мене е така. Erepublik едвај ми отвара. :nesum:

me three :tv:

само МК портали, не отвара програми поготоо контактни...
до нив е не до нас.

80% не ми отвара, само кајгана и уште нешто.

Исто и кај мене е :/ Кажвајте лек, стварно ми треба гугл во моментот.

тапа не отвара ништо:violent1::violent1::violent1:

стај ги од гугле днс и шарај низ нет

080012345 за интернет поддршка е постојано зафатен, а кога ќе го фатиш слободен, нема никој да ти крене. Ебате ботовите.

не знам ја од кога ги стаив бар низ гуглево си пребарувам без проблем а пред тоа ништо не ми отвараше,сеа ке ги пробам и open dns да видиме како ке оди 208.67.222.222
208.67.220.220

надворешните линкови им се доле излеа, но смешно е не сме у 95 година више ффс. Ајде да пробаме со опенднс :vozbud:

Паднати се меѓународните линкови, незнаат за колку време ќе се среди.

Тоа ми рекоја од 080012345.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom