Пак ќе прашам. Каков уред ми треба за да го земам пакетот со опрема кај корисникот?
Јави се на 171 или 0800 12345 иако не верувам дека ни таму некој би знаел да ти каже специфично.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ќе прашам. Каков уред ми треба за да го земам пакетот со опрема кај корисникот?
Се јавив уште пред да ми пишеш. Ми рекоа, дечко пред 2 саати ги извадивме пакетиве, незнам ти од кај толку брзо си дознал, веројатно не спиеш на нашиот сајт постојано и да чекаш нови пакети...:pos2: али ние сеуште немаме никакви информации, така да јави се во понеделник.Јави се на 171 или 0800 12345 иако не верувам дека ни таму некој би знаел да ти каже специфично.
Се јавив уште пред да ми пишеш. Ми рекоа, дечко пред 2 саати ги извадивме пакетиве, незнам ти од кај толку брзо си дознал, веројатно не спиеш на нашиот сајт постојано и да чекаш нови пакети...:pos2: али ние сеуште немаме никакви информации, така да јави се во понеделник.
Бог да чува, пакетиве на форум пред 10 дена ги стави некој член, а она ми збори како демек врвна тајна било ова, никој не ги знаел пакетиве..![]()
Па 100% не знаел дека на форумов беше ставена презентацијата на т-хоме за новите пакети а тој вработениот што си му се јавил ниту бил на презентацијата ниту некој му кажал, ниту па го интересирало. Него ке почнат ли со местење оптика низ цело скопје грррррр.
Абе на секои 15 мин. ми паѓа нетов и после 1-2 мин се враќа.Така е веќе неколку недели.Се јавувам на онај бројон ми викаат дека не било до нив,нетот си бил ок.Некој друг со вакви проблеми???Сугестии и сл.
Аман веќе преку к.... ми е.
Ситуацијата е таква што телефонот и не е многу потребен, секако од него не може да се бира друг број, може само да е биран. Интернетот е потребното, имав слушнато некоои шпекулации дека демек, така било скапо, дека наплаќале 100 денари од час..и сл. работи, што стварно ме забуни.Нема штета, дури подобро/поквалитетно е така, ама губи од смисла кога ќе дојде до неактивност на телефонот.
И јас го имав истиот проблем претходната година и скоро полудев. Се јавував на секои пет минути. Дојде нивна екипа и утврди дека сепак се работело за напонот на струја. Купив УПС уред за стабилизирање на струја и проблемот исчезна. УПС-от кошташе околу 3000 денари али сепак морав да го купам. Овој проблем најчесто се јавува за време на зимата каде што електричната енергија се користи скоро во секоја соба од домовите.