Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако рутерот ја прави и одржува конекцијата, конектирај се на него преку веб (претпоставувам имаш пристап) и провери колкав uptime имаш на конекцијата. Ако е некоја минута, и после некоја минута повторно те дисконектира, јави се на 080012345 и пријави дефект.

Или да проба да исклучи све од струја, па да вклучи. Можеби на рутерот му треба еден ресет.

Или да проба да исклучи све од струја, па да вклучи. Можеби на рутерот му треба еден ресет.

Напраев тоа, пак исто :(:( Ако продолжи вака уште неколку дена, ќе им јавим на овие копиљанава.

Отиде лимитот... :( многу се сурови од Т хоме ,,,кога ке поминеш лимит боље нека го изгасат цел нет него ли пузавац да користам..Dial Up човече... Мизерија:nesum:

Отиде лимитот... :( многу се сурови од Т хоме ,,,кога ке поминеш лимит боље нека го изгасат цел нет него ли пузавац да користам..Dial Up човече... Мизерија:nesum:

Веќе неколку дена сум на Диал_уп и уште малку фали да полудам. Кога ќе дојде Неделааааа......

Имам Мax ADSL 25. Уште пред неколку дена го имам надминато лимитот за 2-3 гига и уште не ми ја намалиле брзината. Чудна работа :toe: . Не дека се жалам... :)

дечки некој да ми ги пише оние IP адресите што ги има во книжичето направи сам за АДСЛ

го форматирав компјутерот и локал ареа конекцион ми е со ! зошто ги немам напишано нив, а тоа книжичето го изгубив
ај ако има некој нека ми ги прати
фала :smir:

дечки некој да ми ги пише оние IP адресите што ги има во книжичето направи сам за АДСЛ

го форматирав компјутерот и локал ареа конекцион ми е со ! зошто ги немам напишано нив, а тоа книжичето го изгубив
ај ако има некој нека ми ги прати
фала :smir:

IP Address: 192.168.1.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1

Prefered DNS server: 62.162.32.5
Alternate DNS server: 62.162.32.6

фала на двајцата
и јас не сум знаел
ете за друг пат да не се брукам :kesa:

Ќе се ресетира ли бројачот после полноќ? Веќе 10 дена откако го надминав лимитот. Не се издржува ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom