Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На анкетата мислиш? https://moj.telekom.mk/Questionnaire.aspx
Ќе има некакво подобрување, само не знаеме кон што ќе прибегнат пак. Претпоставувам ќе се оди на варијантата 8mbps/1mbps со 150gb лимит, ама што знам... може нешто друго планираат. Е сега интересно ќе биде кај Call & Surf Comfort, како ќе се пофалат дека го зголемиле лимитот?
"Корисниците на Call & Surf Comfort добија зголемување на веќе неограничениот интернет сообраќај и сега тој стана понеограничен!"
кај call & comfort + ''неограничен пакет '' limitot е 150 гб, и не e неограничен како шо викат.ништо не е неограничено
Дечки имам проблеми со нетот јас им се јавувам се дерам нив гајле им е плаќам 100гб а не користам ни 20гб ми викаат дека имам проблеми кај мене. Ако имам проблеми со струјата дали некој знае каде и што треба да се провери? Ве молам ПОМАГАЈТЕ!!!!
Не, исто и кај мене е.
Истиот пакет го имам, најјакиот, али повеќе од 5мбпс не добивамама тоа 8мпбс/1мбпс и 150 гб ке биде за комфорт+ или ?
И мене со Софија кога мерам ми дава околу 1500 Kbps download, ама со други сервери кога мерам одлично е.до 15 нетов шиба ... од 15 е ко 99годишна баба.
Е германските и мене ме чудат вечерва. Не даваат резултат повеќе од 2000 Kbps download. Ама мислам дека серверите на кои мерам во германија се преоптоварени. Бидејќи и јас имам сервер во германија (франкфурт), поставив скрипта за мерење на брзина (speedtest mini, на speedtest.net е скриптата, само што ја хостираш на твој сервер и мериш брзина од него), и таму кога мерам добивам одлични резултатиPrinc aj meri na nekolku germanski probaj kako e i posle na drugive. Linkot na t-home e od germanija zatoa i tamu ke ti pokaze najmalku, mislam deka germanskite se najverodostojni.
Postiraj ako sakas da videme.
Download 910 upload 404
А ти дава некаде добри резултати (колку што треба да ти е конекцијата)?