Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
да бе 3 дена нон стоп даунлоад :)

Но шит :) И јас не го гасам ако е така, туку ме интересира каков е интернетот вечерва ? Кај мене блокираше рутерот, и моментално сум преку длинк модемот и има преголем лаг. А и овие од техничка не се јавуваат... :tapp:

Најс, да, три дена немаа апдејтувано сообраќај. Како што реков, како ти се погоди така :)

можев и порано да го пуштам,ке направев сигурно 160 гига,ама не знам зш не го пуштив:toe:

нели бе реконект на 6 саати прават
како може да се оставе со денови да симнува?
или како ти се погоде?

Јас минатиот месец 120 гб потрошив али не на торенти, мн ме нервираат си симињам од rapidshare - rullz поготово HD филмови ...

beat this:baeh:
call and surf comfort 25GB limit(уши)
остварен сообраќај 110,5 ГБ :)
29cwio2.jpg

чекај малце, откога ти се ажурираше мерачот ,дали ти ја скинаа брзината, (на 25 гига си лимитиран,така?)

Некои другари ми викаат дека наводно тие што сме имале 10 Гб трансфер, од 1.1.2009, ќе имаме 25 Гб трансфер. Вистина е ова, или ?

Некои другари ми викаат дека наводно тие што сме имале 10 Гб трансфер, од 1.1.2009, ќе имаме 25 Гб трансфер. Вистина е ова, или ?

Наводно 1.1. помина пред 17 дена, тебе ти го качија лимитот ?

чекај малце, откога ти се ажурираше мерачот ,дали ти ја скинаа брзината, (на 25 гига си лимитиран,така?)
"мерачот" не се ажурираше 3 дена па затоа време симнував со 550кб,али откоа го ажурираа ми ја намалија брзината. И да на 25гб сум лимитиран

Не знам дали ми е качен го немам поминато лимитот, деновиве штом ќе го поминам ќе видам...

Отвори ја страната за проверка на остварен сообраќај и таму види што пишува, дали е МАКС 10 или МАКС 25.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom