Toneh
is a turtle
Глупости живи, антивирусот не ти е легален, затоа не ти чини интернет конекцијата.
Btw, Аце, машко е.
Btw, Аце, машко е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене така ми викаа дека касперски ми праел проблеми :nesvest:
Биди упорна, досадувај им да видеш како ќе го решат проблемот
Глупости живи, антивирусот не ти е легален, затоа не ти чини интернет конекцијата.
Btw, Аце, машко е.
Уште сум на 8mbps и овие изгледа немаат абер од поправање на работата. Ако, не ми смета.
![]()
Има некој информации, ќе се крева лимит/брзина за нова година?
Чекај малку, 1881 часа = 78 и кусур денови интернетот ти е UP ?
Не, толку дена/часови не го рестартирал/исклучил модемот.
Rekov ja deka ke ima optika do doma samo okolu brzinite nema da ima promeni ke ima limit e sega dali ke bide 300gb ,400gb,500gb i ke ve spustat na 64 ili na 1Mbits toa ne znam ,linkovite si imaat kapacitet ama ne e neogranicen.
Nema nisto neograniceno denes i vozduhot so go diseme e ogranicen.........................
Која е целта тогаш да поставуваат оптика насекаде која ги кошта многу, доколку планираат истите брзини да ги нудат и да останат не/полуконкурентни? Нема смисла воопшто.
А ова не можат да го направат без оптички кабли во сечиј дом?Smislata e da nema zaguba na paketi da se dobiva brzina koja 99% procenti zagarantirana i da ima povekje mulltimedijalni servisi televizija,voice,mozebi lokalna mreza itn..............
Da ne pagja brzinata kako sto bese slucaj kaj Princ da te isklucuva od centrala ma sekoi 2 casa,podobra latencija za gameri`te do 60 Ms.............
A soobrakjajot ke se limitira kako sto se limitira soobrakajot na web serverite nikoj nema da dozvoli simnuvanje na kolicina podatoci vo tekot na eden mesec od toa kolku sto e dozvoleno .
Za Internet na 100Mbits vo sekunda toa ke bide za edno 3-4 godini napred. Ako se napravat uslovi .