Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е од вчера потпишен договорат, и сега кога се логирам да проверам сообраќај не ми пишува пакет Максадсл100, нема ништо:toe:
И мене исто ми беше, ја, приметив по брзината. Само незнам дали исто важи и за тоа со телефонот, беспари и такви срања.

И мене исто ми беше, ја, приметив по брзината. Само незнам дали исто важи и за тоа со телефонот, беспари и такви срања.

Се е ок дечки, за септември ми дојде најефтина сметка за тел + интернет досега, откако постои интернетот во МК.

И така е за Call&Surf непишува на кој пакет си.

Се е ок дечки, за септември ми дојде најефтина сметка за тел + интернет досега, откако постои интернетот во МК.

И така е за Call&Surf непишува на кој пакет си.

Исто и кај мене, сметката изнесуваше 1800 денари ( сосе ддв и сл. глупости ). Во животот таква сметка не е стигнала, секогаш беше >2500

god bless u ace element мене нонстоп над 2500 денари ми стига, но што да правам нонстоп зборење има на фиксен

IpTv кај Т- Home дури на крај на Ноември - too much issues.(ќе има нови пакети, дали ќе може да се прфрлиш од постоечките не знам)
ОнНет со IpTv тврди дека ќе почне во Јануари.

IpTv кај Т- Home дури на крај на Ноември - too much issues.(ќе има нови пакети, дали ќе може да се прфрлиш од постоечките не знам)
ОнНет со IpTv тврди дека ќе почне во Јануари.

IPTV то бара 5мбпс (2x2.5mbps за два стреам канали).
За основен Call&Surf ќе треба да имаат 5mbps.

Значи вкупно барем 10mbps до корисник ќе треба да испорачаат.

IPTV то бара 5мбпс (2x2.5mbps за два стреам канали).
За основен Call&Surf ќе треба да имаат 5mbps.

Значи вкупно барем 10mbps до корисник ќе треба да испорачаат.

не беше 8мбпс за да ти иде smooth ИПТВ ?

Абе 3 дена зеза интернетов. На моменти е ептен спор!! :nenene:

не беше 8мбпс за да ти иде smooth ИПТВ ?

За IPTV ти треба 10 Мbps конекција да имаш за на супер квалитет да гледаш телевизија. Во Софија со повеќето интернет пакети ти даваат IPTV бесплатно, ама треба супер конекција за да гледаш исто како на тв.

За IPTV ти треба 10 Мbps конекција да имаш за на супер квалитет да гледаш телевизија. Во Софија со повеќето интернет пакети ти даваат IPTV бесплатно, ама треба супер конекција за да гледаш исто како на тв.

Абе остај ти Софија...
За овде од секого добивам разни информации, еден ми вика 8 мб, друг 10...

што му е на интернетов многу е спор ?

Расипан е бе :pos:

Абе 3 дена зеза интернетов. На моменти е ептен спор!! :nenene:
Зеза и кај мене, јас сум и прикрај со лимитот а вчера имав неверојатна брзина од 62кбпс ДАУНЛОАД :vozbud:

Aј ако знае некој нека ми помогни.
Имено,на мојава конекција,на мојов модем,кај мене дома, на мојот компјутер и лап топ брзината е 3 мб просечно,а треба да биди 6...Ставам друг компјутер ко ништо крева 5200,што би значело дека е до моите компјутери.....сеа прашањето ми е што можи да е до компјутерот...мрежната,вируси...дај препорачајте некое програмче за чистење. да пробам нешто да го средам,ако не е до тоа дали да купам друга мрежна картица.....ХЕЛП!!!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom