Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ги знае некој новите пакети(што ке бидат по ребрендирањето)? Да знам дали да спремам пари за модем и рата за лаптоп или да пцујам хехе.
Од пријател од Македонски Телекомуникации разбрав дека со влегувањето на Т-Хоум ке се зголеми брзината, ке се нудат трипл пакети, односно ТВ, Телефон и Интернет. Најефтиниот т.е најмизерниот пакет ке биде 7 Гига, и ке има неограничени пакети без намалување на брзината. Сега да не очекуваме уште првиот ден, ама во јуни најверојатно ке имало новини.
Моментално се “работело“ на подобрување на мрежата, па затоа имало пречки.
Од прва рака. :)

Само што сакав да прашам знае ли некој зашто е толку тапа нетов последниве неколку денови... :)
Ај, се надевам дека ќе сработат нешто овој пат (ако не се лажам пред неколку месеци го слушнав истово објаснување).

Од пријател од Македонски Телекомуникации разбрав дека со влегувањето на Т-Хоум ке се зголеми брзината, ке се нудат трипл пакети, односно ТВ, Телефон и Интернет. Најефтиниот т.е најмизерниот пакет ке биде 7 Гига, и ке има неограничени пакети без намалување на брзината. Сега да не очекуваме уште првиот ден, ама во јуни најверојатно ке имало новини.
Од прва рака. :)
Абе искрено пак не верувам. Тие Трипл пакети ги најавуваа уште во септемби и телекомнукации и кабелските оператори

И јас го имам истиот проблем и ужасно ме нервира. Последниве недели катастрофа е нетов, брзината мизерна.
Ај веќе до кога ќе чекаме?

Да се надеваме дека од први се ќе се среди :)

Почнав да губам надеж ја... Барем 5 минути да е како што треба!

И кај мене е се` во ред.
*чука на дрво*
Да не ги урочам... :)

У ново лисиче сум,од кога стаив пред 2 и пол месеци нема мука,освен кога имаа и сите други проблеми.брзина си фуче стално добро

Значи веќе подолго време не можам обично клипче од ЈуТјуб да одгледам.
Очигледно проблемот само јас го имам... Кај вас некогаш е така, ама гледам стално ви е ОК.

Да не си поминал лимит ти? Или некое вирусче си закачил

Ни едното ни другото. :( Ама ќе чекам да се подобри работава... Ќе дочекам ваљда. :)

значи до сеа беше 8 пати подобар и сеа тие 3 пати 8*3=24 пати.
Брее шо интернет

Јас го надминав лимитот, а брзината не опадна, шознам зашто али ми одговара:icon_razz

Не паѓа одма штом го надминеш, јас така имам искористувано по 3 гига, само не гаси конекција и компјутер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom