- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Која е реалната брзина на VDSL-от од телеком 30/5 ? Down/Up ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20-25Mbps/4.5-4.8Mbps се движи кај мене (WiFi)Која е реалната брзина на VDSL-от од телеком 30/5 ? Down/Up ?
Со тв или без тв?
А колку си далеку од централа?20-25Mbps/4.5-4.8Mbps се движи кај мене (WiFi)
А колку си далеку од централа?
60/10 vo moznost da si blisku do centrala, inaku nema.уште едно прашање: дали брзината на вдсл-от е макс 30/5 (м пакет) и дали во Л пакет има опција за вдсл и која брзина е?
колку гледав тоa е Л пакетот...небитно, сега проблемот е да добиам некаков вдсл општо, борби водам со телеком 2 месеци60/10 vo moznost da si blisku do centrala, inaku nema.
Од многу фактори сето тоа зависи тие ќе ти ја пуштат максимум 30/5 но ако го вклучиш и два ресивери за Тв тогаш тие 10 од 30 ги делат.Бесплатно е поставување на нова линија поставија од телеком вклучи и само интернет без да се обврзуваш на било каков договор тестирај го месец дена и најсигурно ќе знаеш колкава брзина ќе имашколку гледав тоa е Л пакетот...небитно, сега проблемот е да добиам некаков вдсл општо, борби водам со телеком 2 месециво салон ми кажаа дека сум далеку 550м (ваљда воздушно зашо копнено сум појќе)Бидејќи сум на а1 сега мора да земам тел линија од телком па да направат тест на таа линија за вдсл и ако е во ред ќе добијам вдсл. Различни одговори добив од чатот рекоја дека може проверка на линија ако сум на а1, в салон обратно..морало на телеком линија.
Mislam deka daДали уште се менува ип-то на секои 12 или 24 саати?
Да на 12Дали уште се менува ип-то на секои 12 или 24 саати?