20-25Mbps/4.5-4.8Mbps се движи кај мене (WiFi)Која е реалната брзина на VDSL-от од телеком 30/5 ? Down/Up ?
Со ТВСо тв или без тв?
А колку си далеку од централа?20-25Mbps/4.5-4.8Mbps се движи кај мене (WiFi)
Некои 300-400 метри воздушноА колку си далеку од централа?
60/10 vo moznost da si blisku do centrala, inaku nema.уште едно прашање: дали брзината на вдсл-от е макс 30/5 (м пакет) и дали во Л пакет има опција за вдсл и која брзина е?
колку гледав тоa е Л пакетот...небитно, сега проблемот е да добиам некаков вдсл општо, борби водам со телеком 2 месеци во салон ми кажаа дека сум далеку 550м (ваљда воздушно зашо копнено сум појќе)Бидејќи сум на а1 сега мора да земам тел линија од телком па да направат тест на таа линија за вдсл и ако е во ред ќе добијам вдсл. Различни одговори добив од чатот рекоја дека може проверка на линија ако сум на а1, в салон обратно..морало на телеком линија.60/10 vo moznost da si blisku do centrala, inaku nema.
Од многу фактори сето тоа зависи тие ќе ти ја пуштат максимум 30/5 но ако го вклучиш и два ресивери за Тв тогаш тие 10 од 30 ги делат.Бесплатно е поставување на нова линија поставија од телеком вклучи и само интернет без да се обврзуваш на било каков договор тестирај го месец дена и најсигурно ќе знаеш колкава брзина ќе имашколку гледав тоa е Л пакетот...небитно, сега проблемот е да добиам некаков вдсл општо, борби водам со телеком 2 месеци во салон ми кажаа дека сум далеку 550м (ваљда воздушно зашо копнено сум појќе)Бидејќи сум на а1 сега мора да земам тел линија од телком па да направат тест на таа линија за вдсл и ако е во ред ќе добијам вдсл. Различни одговори добив од чатот рекоја дека може проверка на линија ако сум на а1, в салон обратно..морало на телеком линија.
Mislam deka daДали уште се менува ип-то на секои 12 или 24 саати?
Да на 12Дали уште се менува ип-то на секои 12 или 24 саати?