- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 704
- Поени од реакции
- 691
Треба да пријавам дека паѓа за да го средат или кај секого е така?Не е приметливо се додека не играш онлајн на steam и origin![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да пријавам дека паѓа за да го средат или кај секого е така?Не е приметливо се додека не играш онлајн на steam и origin![]()
Треба да пријавам дека паѓа за да го средат или кај секого е така?
И кај мене правеше така ама еве сеа пу пу пу дан го урочим рутерчено океј еА дечки шо е работава со ADSL-ов во Охрид и околина? Паѓа на секој 20 минути, го снемува Online па за 30 секунди се стабилизира. Доволно во онлајн игрици да си искиниш нерви... и пред 2-3 месеци се дешаваше истиов проблем, доаѓаја екипи дома ама џабе.
Кај мене во последно време паѓа ептен многу, страшно ме иритира. Ќе треба да ѕвонам да дојде некоја екипа да види што е проблемот.
Знам, ама што да правам? До сега 3 пати ми го имат менувано рутерот а за да дојдат тие 3 пати вкупно можеби 100 пати сум ѕвонил.Бате 8 пати се имам јавено, нема фајдеМесто стручен тим да пуштет, тие ми пуштет пекари, ќе се напијат сок, ќе прикаснат нешто и ќе си заминет. Последен пат се јавив пред 2 дена, уште чекам да дојдет, рекоја демек ќе сменеле рутер.
Знам, ама што да правам? До сега 3 пати ми го имат менувано рутерот а за да дојдат тие 3 пати вкупно можеби 100 пати сум ѕвонил.
Имаат црвче у системотКај овие што се јавуваме едина подршка што ја даваат е ќе ти го рестартираат рутерот и си продолжуваат со животот
Само чудна работа, дури му се јавив ми падна интернетот и му велам еве моментално не светит онлајн сијаличката, а тој ми велит кај мене се е ОК. Шо разбравме?![]()
kaj mene od 400 nagore ne mrdnuva koga simnuvam torent ,Некое време веќе не крева брзината над 500кб/с коа симнувам преку торент а порано стандард 800 и кусур си седеше![]()
kaj mene od 400 nagore ne mrdnuva koga simnuvam torent ,
Па од секогаш и било така бе братчеЗначи од Т Хоум ова ограничувањето доаѓа![]()