Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Око лакомо никогаш не е доста :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Сегашната инфраструктура на мт поддржува до 24 Mbit/s.
Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?

Се збореше дека послем нова година ке бидат зголемени брзините,а и треба да се зголемат..

Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?

ADSL2+ e do 24Mbit/s. Tocno, opremata e ista, samo razlicen e modemot koj sto treba da go poddrzuva ADSL2+ standardot.

Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.

Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.
за побрзо да се трошат,енивеј би сакал понудата да биде вака:
8 мегабита док не го поминеш лимитот и 2 мегабита од кога ќе го поминеш :):pipi:

Море после поминувањето на лимитот и 1 мегабит би бил доста ама за жал тоа тешко дека ќе биде.

Точно, поддржуваат АДСЛ2+ ама само ако се флешнат со понов firmware.

За DSL-360T последниот мислам дека беше од февруари 2006. Може да се најде на ftp.dlink.de или на ftp.dlink.hu

Точно, поддржуваат АДСЛ2+ ама само ако се флешнат со понов firmware.

За DSL-360T последниот мислам дека беше од февруари 2006. Може да се најде на ftp.dlink.de или на ftp.dlink.hu

Последен пат кога погледнав во модемот, мислам дека го имав најновиот фирмвер, иако немав ништо направено. Сеедно е, важно да има промени на подобро од февруари. :)

ама филтриве малце не им чинат а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom