- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.263
- Поени од реакции
- 8.379
Ke ima novi brzini i ke bide dosta postabilen internetot
Djabe brzini ako nema flat samo pobrzo ke gi potrosime 100gb onie sto simnuvaat na veliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ima novi brzini i ke bide dosta postabilen internetot
Djabe brzini ako nema flat samo pobrzo ke gi potrosime 100gb onie sto simnuvaat na veliko.
Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?Сегашната инфраструктура на мт поддржува до 24 Mbit/s.
Ако оваа подржува 24Мбпс, тогаш АДСЛ 2 до коку поджува? Или истата опрема е само различен е модемот?
за побрзо да се трошат,енивеј би сакал понудата да биде вака:Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.
Колку што знам, Д-линк модемите што Мт.Њет ни ги дадоа на времето подржуваат АДСЛ2+.
И не стварно... која би била поентата на качување на брзината доколку лимитот остане ист? Ама добро, ништо чудно, нема да им биде првпат.
Точно, поддржуваат АДСЛ2+ ама само ако се флешнат со понов firmware.
За DSL-360T последниот мислам дека беше од февруари 2006. Може да се најде на ftp.dlink.de или на ftp.dlink.hu
ама филтриве малце не им чинат а?
Грешно си ме разбрал,сакав да кажам дека не функционираатЈебига... добиваш онолку колку што плаќаш. Фер, не-фер, тоа е тоа.