ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Повремено и јас имав такви проблеми во комуникација со а1, не секогаш. Се случуваше и целосно да изгубам мрежа/достапност. Не бев ич задоволен и ја откажав претплатата уште вториот месец.
Како ја откажа? Или не беше со договор?

Да ве прашам во план ми е после нова година да земам мобилна од телекабел.. Е сега знам дека на почеток беа добри но како што гледам во последниве теми не се баш баш сега...Некоја промена дали има деновиве?

Да ве прашам во план ми е после нова година да земам мобилна од телекабел.. Е сега знам дека на почеток беа добри но како што гледам во последниве теми не се баш баш сега...Некоја промена дали има деновиве?
Super ekstra.

Генерално се ОК. Само немаат perks, мобилна апп, неможеш ЈСП да платиш билет.... тоа е голем хендикеп според мене

Јас додека бев кај нив, не крадеа интернет, тоа чесно беше.
Мислам дека немаат смс кон странство, роаминг често не работи.

Ви се случува ли кога звоните на некого и од коа ке ви крене да не го слушате вие него / и он вас ? Значи секој ебан ден звонам на луѓе треба да чекам они да ми се јават од после да ги слушам. До сеа на 3јца што се на телекабел им се случува истото. Премногу нервира

Ви се случува ли кога звоните на некого и од коа ке ви крене да не го слушате вие него / и он вас ? Значи секој ебан ден звонам на луѓе треба да чекам они да ми се јават од после да ги слушам. До сеа на 3јца што се на телекабел им се случува истото. Премногу нервира
И мене ми се случува ова, ама мислев да не ми е нешто поради последниот апдејт на софтверов, ама чим на поише луѓе се случува, не ќе да е апдејтот на софтверот...

Мене ова ми се случува во мрежата на Телеком. И двата броја Телеком.

Вреди ли да се префрлам моментално од Телеком на Телекабел?

Мене ми се случува кога ќе ми вртат од број на А1, на сред разговор да не го слушам соговорникот и тој мене, па кога ќе се прејавам се е ок...И тоа само од броеви на А1...Со броеви на Телеком е ок..И не ми е јасно до Телекабел е или до А1? Бидејќи и А1 имаат тиња мрежа...

Мене ми се случува кога ќе ми вртат од број на А1, на сред разговор да не го слушам соговорникот и тој мене, па кога ќе се прејавам се е ок...И тоа само од броеви на А1...Со броеви на Телеком е ок..И не ми е јасно до Телекабел е или до А1? Бидејќи и А1 имаат тиња мрежа...
Исто, и јас мислев до „мене (до мојот телефон) е“....

Исто и кај мене, но како што напомена погоре и мене само со А1 корисници. Зошто навистина не знам. Можно е и до А1 да е, кон Телеком сум немал проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom