ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vo plan sum da kupam pa ke vidime kako ke se ponasa operatorot. Ke go testiram nekoj mesec. Se nadevam nema da imam problemi so aktivacija na Viber, Fb, WhatsApp i sl aplikacii kako sto ima Lycamobile

brm brm

Јас немав проблем со активација на Viber ...
Ако е правилно рутирањето на сообраќајот апсолутно нема врска на кој мобилен оператор е корисникот за такви сервиси бидејќи од она што го знам во областа на СМС 99% од интернационалниот сообраќај доаѓа прво до Телеком...

Си избрав онлајн бројче, ми даде потврден одговор. Треба да чекам да ме контактираат или да одам во понеделник во наплатен центар да барам картичка?

Си избрав онлајн бројче, ми даде потврден одговор. Треба да чекам да ме контактираат или да одам во понеделник во наплатен центар да барам картичка?
Прочитав дека нема да те контактираат и откако ќе избереш број треба во рок од три дена да ја земеш сим картичката.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

2172ce8f072dd99990798e227ee630ef.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пробувам некое бројче да резервирам и тоа со барем 3 исти на крајот сите зафатени. Ова не е можно толку да ги резервирале сите броеви туку заклучени им се.
пример 201-111 201-222 201-333 цела серија зафатена. Истото со 202-111 202-222 202-333 пак исто.
Испаѓа од старт дека имаат илјадници корисници.

Пробувам некое бројче да резервирам и тоа со барем 3 исти на крајот сите зафатени. Ова не е можно толку да ги резервирале сите броеви туку заклучени им се.
пример 201-111 201-222 201-333 цела серија зафатена. Истото со 202-111 202-222 202-333 пак исто.
605655
603605
747654
Jas ovie uspeav da gi najdam, mada vo ovaa denesnica nikoj ne pameti broevi, dzabe se matkame so brkanje na ovie zlatni kombinacii

brm brm

605655
603605
747654
Jas ovie uspeav da gi najdam, mada vo ovaa denesnica nikoj ne pameti broevi, dzabe se matkame so brkanje na ovie zlatni kombinacii

brm brm

Златна комбинација е друго. Овие сите се резервирани за најблиските на вработени од телекабел оти кој бизнис почнал а да не се први муштерии најблиски роднини.

Златна комбинација е друго. Овие сите се резервирани за најблиските на вработени од телекабел оти кој бизнис почнал а да не се први муштерии најблиски роднини.
Mozebi e taka ne znam.
Mozebi ke gi prodavaat kako zlatni broevi da zemat nekoja para plus.
Inaku mnogu kombinacii sto bea dostapni vcera denes ne se
602601
601602 i slicni na niv

brm brm

Во оваа држава нели знаеш како иде ?

Првин со врски па потоа.... Првин на роднини, пријатели, вработени па за останатите смртници што остане остане. Ако им пројде бизнис моделот со виртуалниот оператор тогаш ќе ги продават како златни броеви веројатно...

Pustiv i jas .... potvrden odgovor.. ?ti stigna mail? sms? na kontakt brojot? ili samo na nivniot sajt deka barajneto e podnseno ?
ponedelnik ke pominam da prasam vo salon, i onaka e 21, oficijalno pocnuvaat *

Pustiv i jas .... potvrden odgovor.. ?ti stigna mail? sms? na kontakt brojot? ili samo na nivniot sajt deka barajneto e podnseno ?
ponedelnik ke pominam da prasam vo salon, i onaka e 21, oficijalno pocnuvaat *
Pustiv i jas, niti mail stiga nitu mi se javi nekoj od tk. Vo pon vo salon odam pa ke videme so kako...

brm brm

Iiii zamisli bas na 21vi mi istekuva paketo na Lyca :P
Aj da otvoram sajto da vidam sho kako zasho :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom