ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tocno ne mi treba ni salon ni guzvi ni telefoni....neka dadat pristojna usluga za pristojna makedonska cena, telefon jas kesi zemam sam, ne mi treba od nivnata ponuda....
Има луѓе што не можат да си платат само телефон кој не е од понуда на оператор.

Има луѓе што не можат да си платат само телефон кој не е од понуда на оператор.
А има луѓе кои всушност мислат дека телефоните во понудите од оператор се поевтини.
Тие што имаат да фукнат толку голема претплата со обврзувачки договор на 2 години за да добијат гратис телефон, сигурно имаат пари и да си купат телефон.

Муабетот ми е, за тие што располагаат со малку пари за телефон, мобиларите и огласите им се секогаш поисплатлива опција од субвенционираните телефони од операторите.

Последно уредено:
На крај можеби и ќе испадне нешто како Лајка мобајл.

Со факурите за овој месец ваљда ќе има и памфлети за новата понуда.

Dozna nekoj na cija mreza ke se vozat Telekabel?
Virtual operator ke bidat, ili moze ke formiraat nivna mreza...
Bas se misteriozni telekabelci :)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Dozna nekoj na cija mreza ke se vozat Telekabel?
Virtual operator ke bidat, ili moze ke formiraat nivna mreza...
Bas se misteriozni telekabelci :)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Нема да прават нивна мрежа, немаат законска можност за тоа, немаат ни капацитет. Ќе бидат виртуелен оператор на мрежата на Телеком.

Нема да прават нивна мрежа, немаат законска можност за тоа, немаат ни капацитет. Ќе бидат виртуелен оператор на мрежата на Телеком.
Pisi uste nesto + ako znaes....... ne kazuvame na nikoj .... haaa

Ако сте заинтересирани следете ги на фб, еве има и официјална објава дека почуваат.
И во мобилната без обврзувачки договор... Хммм интересно, барем ќе можеш да ги откачиш кога сакаш. Капа доле и за ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom