A
Avenger99
Гостин
Се извинувам во погрешна тема сум пишалDrugar kakva vrska ima ruterov so Telekabel???/?daj pojasni mi....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се извинувам во погрешна тема сум пишалDrugar kakva vrska ima ruterov so Telekabel???/?daj pojasni mi....
Канал 5 нема HD, а и алфа нема тоа само логото од Макс ТВ, ни вестите не им се во HD, канта слика...Nema nekoj informacija dali kese pustat Kanal5Hd,Alfa,Hd?
Nema nekoj informacija dali kese pustat Kanal5Hd,Alfa,Hd?
Канал 5 нема HD, а и алфа нема тоа само логото од Макс ТВ, ни вестите не им се во HD, канта слика...
За Алфа може да има, ама за Канал 5, не верувам, провери, па кажи, живо ме интересира. Ако има, чудно би било да ја нема на други оператори.???? hm,cudno,jas vcera vidov na kds kabelnet i alfa i kanal5 hd 1080p,koga menuvas na kanalite....mozebi ste vo pravo,ama jas pak ke proveram....
Може да сликаш точно што гледаш на тв и да прикачиш слика ако не те мрзи????? hm,cudno,jas vcera vidov na kds kabelnet i alfa i kanal5 hd 1080p,koga menuvas na kanalite....mozebi ste vo pravo,ama jas pak ke proveram....
drugar neme mrzi ke slikam,no duri ponedelnik na vikend sum : )Може да сликаш точно што гледаш на тв и да прикачиш слика ако не те мрзи?
Ова гарантирам дека е грешка.Ova e na grundingПрегледај го приврзокот 98973 Прегледај го приврзокот 98974 ova e Favorit i 2t smart
kako sto pisav toa sto vidov samo spodeliv a kaj mene na Telekabel se samo mtv1 i sitel hd ,i uste nekoi kanali koj nikoj ne gi poznava(osvem nacional-history)
Vaka sega detali ne mozam da vidam,no vo kanal listata ima i kanal5,i pak kanal5 hd,ima ratlika vo slikata infoo za kanalot 1080i 16/9,a kaj znakot nema kako na sitel hd.
Да не се приметува, но јас знам дека кога беше К5 ХД на Макс ТВ имаше кај логото знакче дека е ХД. И кажав во друга тема, дека најверојатно е грешка.Моеш ли да го пуштиш хд каналот на канал 5 и сликај тука чисто од око да видам мада знам дека не се така приметува лесно...