Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 25 декември 2013 во 09:21 ---
HBO на blizoo: нема!

Мислам дека нема потреба од кмекање, јас за жал (или за среќа) сум на blizoo, па вие сега видете

Za zal ke ispadne NEMA HBO NEMA DOPLATA :ROFLMAO:

--- надополнето: 25 декември 2013 во 09:21 ---
HBO на blizoo: нема!

Мислам дека нема потреба од кмекање, јас за жал (или за среќа) сум на blizoo, па вие сега видете

Za zal ke ispadne NEMA HBO NEMA DOPLATA :ROFLMAO:

Или ќе испадне има HBO нема доплата :ROFLMAO:

Најверојатно нема да се доплатат зашто иначе би го избришале постот?Да ги бришеа и каналите до сега 10 пати тоа ќе го направеа

Сите би сакале да е така, ќе видиме што ќе направат дали ќе се доплаќаат или не

Кај мене се појавија на аналогна а дигиталниот ресивер не го прескенирав ваљда и таму. Пишува 1 месец гратис а после тоа ќе се доплаќаат +200 денари ќе бидат некој пакет+.Се врти порака на инфо каналот.Баш ме интересира како ќе биде.Како и да е got my attention планирам да си ги претплатам

И двата ли се на аналогна, едната ја најдов другата слабо.

Nevermind ги најдов двете на дигитална.

Ја сеа си вртам по канали и прв пат гледам HBO Comedy Баш се израдував на веб странта стои само реклама дека ја пуштиле нигде не пишува дека ке се доплаќа а и не ми личи на телекабел нешто да се доплаќа... башка незнам дали има начин да го спроведат зашто немаме ние ресивери него директно кабел у тв :D

Имаше првите два дена откако ги пуштија соопштение дека ке има промо период од еден месец бесплатно гледање, а потоа ќе се доплаќа по 200 денари, ама дали се попишманија или е нешто друго во прашање ќе видиме веднаш го тргнаа известувањето и од инфо каналот и од нивната страна, а за тоа како ние со аналогна ќе плаќаме кога немаме ресивери, по се изгледа ние само промо периодот ќе го гледаме, а после ако сакаш да си гледаш ќе си земеш ресивер и ке си доплатиш уште 200 ден.:D

Ќе ми се фанат што ќе ми наплаќаат уште една претплата за хбо.

деталите за HBO пакетот ќе ги дознаете кратко пред завршувањето на промотивниот период. Истите ќе бидат објавени на инфо каналот и нашиот официјален веб сајт.
Понудата на HBO каналите ќе биде достапна само во дигиталнта платформа.

Имајте пријатен викенд и воедно Ви посакуваме Среќни Новогодишни и Божиќни Празници.

Со почит,

Во врска со ХБО каналите. Значи ќе се плаќаат.Секаде се плаќаат и ова не е ништо ново или чудно

Тогаш, не благодарам. Значи сами си докажуваат дека цела телевизиска програма им вреди како еден хбо канал.

Тогаш, не благодарам. Значи сами си докажуваат дека цела телевизиска програма им вреди како еден хбо канал.

Заборавив да напоменам ова е одговор од емаил кој им го упатив.Сепак овие канали секаде на сите оператори се како + канали и секаде се доплаќаат не се вклучени во основен пакет

Моментално сум во Словенија каде има 250 канали ОДЛИЧНИ во основната претплата што да се спојат сите кабелски оператори во МКД го немаат во понудите, но двата HBO се заклучени и се доплаќаат. Така да престанете да бидете плачипички аман! Телекабел ова, Телекабел она, а реалноста е сосема друга. Сакате да се ебете, а да не ви улева... Епа не бива така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom